❌İndirim Bitti! Versace Eros Edp 200 Ml Parfüm 4.399tl

EDT fiyatına EDP satıyorlar. Fiyat olarak iyi.ama bargelonun bire bir aynı kokusu var(kodunu hatırlamıyorum).
Hem orijinalini hem de bargelosuna sahibim. İlla almak istiyorsanız bargelo aynısını 10 da 1 fiyatına satıyor.
O kodu istiyoruz :D bargellodan alıp deneyimlemek isteriz. Müsait zamanda şişesinin yanındaki ince etikette kodu yazıyor, bakıp bizimle paylaşabilir misin?

Bargello 561 - 567 - 619 aktif olarak kullanıyorum, tavsiye ederim.

fiyat uygun burda 4000 parfüme verilir mi diyen avellere bakmayın arap klonlar bile bu paralarda ben orjinal parfüm sıkmak istiyorum diyen alabilir herkeste var orası ayrı

Arkadaşlar illa bi eros alacaksanız eros energy ya da eros najim alın . Düz eros ve erıs flame’a çok girmeyin.
Eros energy yazlık çok güzel bir parfümdür narenciyeli. İlla alcaksanız önümüz yaz onu alın

Kısmen katılıyorum bunlar liseli mevzuları kimse kokuya falan tav olmaz.

Biz farklı dünyaların insanıyız cici kız sen YSL Libre kokarsın ben LC Waikiki Dark Blue
bargello dan paco rabanne one million burun kıran koku

30-35 parfümü olan bir arkadaşınız olarak söylüyorum.Ha o kadar para verecek durumum yok. Ama orjinal kaliteli bir şey istiyorsun. Çakma istemiyorsun. Ki çakma almayın şişesi falan benziyor diye çok verimsiz oluyor. Gidin arap klonlarından alın benzetildiği parfümlerden bile daha kaliteli olabiliyor bazı parfümler. Afnan ve french avenue, lattafa ürünlerini alabilirsiniz bilindik arap markalarından.
Afnan :9pm , afnan collectors edition supremacy
French avenue :liquid bruin , essence de blanc, fierte, nomad
Lattafa:khamrah qahwa , khamrah waha
Öyle ilk aklıma gelen güzel kokan klonlar bunlar ortalama 2bin 2.500 gibi fiyatlara satılıyorlar

30-35 parfümü olan bir arkadaşınız olarak söylüyorum.Ha o kadar para verecek durumum yok. Ama orjinal kaliteli bir şey istiyorsun. Çakma istemiyorsun. Ki çakma almayın şişesi falan benziyor diye çok verimsiz oluyor. Gidin arap klonlarından alın benzetildiği parfümlerden bile daha kaliteli olabiliyor bazı parfümler. Afnan ve french avenue, lattafa ürünlerini alabilirsiniz bilindik arap markalarından.
Afnan :9pm , afnan collectors edition supremacy
French avenue :liquid bruin , essence de blanc, fierte, nomad
Lattafa:khamrah qahwa , khamrah waha
Öyle ilk aklıma gelen güzel kokan klonlar bunlar ortalama 2bin 2.500 gibi fiyatlara satılıyorlar
Katılıyorum. Ek olarak teriaq intense, amber empire, riffs parfums freeze, arabiat marwa. Daha birçok var ...

Kolonya bundan daha iyi, nesini seviyosunuz bunun?

Eros eskiden gerçekten herkesin sıktığı bi kokuydu bu ara artık eskisi kadar kullanılmıyor ama koku kızlara exini hatırlatan türden bi koku

Montblanc Explorer güzeldir, ama almadan önce teninde dene tenine uymazsa alma.
Parfümü dün satın aldım beğendim kokusunu tek anlamadığım kısım içinde ne kadar kaldığını nasıl anlayacağım?

Pahalı halen benim için.

Parfüm gurmelerine sorum olacak. Yardımcı olursanız sevinirim.

Şöyle freş sabun gibi sıktığında sanki yeni duştan çıkmış hissi verecek yormayacak odunsu baharatlı olmayan bir koku arıyorum.

Yıllar önce açık parfüm alıyordum ne şişesi kaldı no kodu aklımda

Geri