valla benimkide 8gb şuan bir tek en max ayarlarda 8gb vram bir tek outlast trials da harcıyor ondada herhangi bir çökme olmadı ama diğer oyunlar çok grafikli değil3000 serisi genelde vramden aşırı ısınıyordu hatta bazı kartlarda termal pad bile çıkmıyordu dikkat et.
valla hocam 9300 e veriyor bilemedim 12500 e bulunduğum ilde 3070ler başlıyorvalla benimkide 8gb şuan bir tek en max ayarlarda 8gb vram bir tek outlast trials da harcıyor ondada herhangi bir çökme olmadı ama diğer oyunlar çok grafikli değil
elden mi alacaksınızArkadaşımın kardeşine sistem topladık 2.el ekran kartı bulduk test sonuçları nasıl acaba alınır mı ?
oyun testi isteyin eğer mümkünse değilse denemedn ben şahsen almam herhangi bir teknoloji ürünüvalla hocam 9300 e veriyor bilemedim 12500 e bulunduğum ilde 3070ler başlıyor
evet eldenelden mi alacaksınız
valo yüklüymüş tek testini istedimoyun testi isteyin eğer mümkünse değilse denemedn ben şahsen almam herhangi bir teknoloji ürünü
Güvenlik etiketi üzerinde kart bakın diyeceğimde bu kartlar 5-6 yıllık kartlar içi açılmamışlar pişiyordur şimdi.evet elden