Rdr1 mi Rdr2 mi Oynamalıyım Önce

1. oyun 2. oyunun devamı. Önce 2’yi oynarsan güzel olur tam tersi bir durum var. Ama önce 1’i de oynayabilirsin çünkü Rdr 2’nin muazzamlığından sonra başka oyun oynayasım gelmiyordu bi kaç ay.
Tlou part 1 i 2 defa afetzedede olmak üzere 6 defamı ne bitirdim rdr2 daha bi başka hissettirir ozaman
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum arasında 18 yıl var 2 oyunun. Mekaniklere takılacağını düşünüyorsan bence oynama hiçbir şey sen. :D
Yok hocam dying light da mesela 1 de eşya tamir mekaniği fln var ama 2 de yok envanter düzeni farklı sonra ecellerden kaçış ve alt ediş stratejisi farklı oyunlar arasında çok fark var mesela 1. oyunda sopa kırıldı tamir etmeyi öğrenmem 15 20dk sürdü sana öyle dim.
Demek istediğim bu yani

Bence ilk oyunu önce oynayın. Çoğu kişi böyle oynadı, ikinci oyundaki göndermeleri de daha iyi anlarsınız.

Ayrıca RDR1 satın almadıysanız GTA+'da var. Daha uyguna 1 ay oynayıp, RDR2 geçebilirsiniz. Steam başarımları oluyor galiba, indirimde de satın alırsınız.

önce rdr 2 oyna hem oyuna ısınırsın daha kaliteli rdr 1 biraz daha hikaye tamamlamak için kronlojik olarak zaten önce 2 sonra 1

Kronolojik sıralama olarak önce 2 sonra 1 oynamalisin ama rdr2 oynadıktan sonra rdr 1 eski olduğu için kötü gelebilir.

Yok hocam dying light da mesela 1 de eşya tamir mekaniği fln var ama 2 de yok envanter düzeni farklı sonra ecellerden kaçış ve alt ediş stratejisi farklı oyunlar arasında çok fark var mesela 1. oyunda sopa kırıldı tamir etmeyi öğrenmem 15 20dk sürdü sana öyle dim.
Demek istediğim bu yani
Bunlar ufak tefek şeyler. 2'den sonra 1'i oynayınca gözüm tabii 2'yi aramıştı ama 1'den keyif almamı engellemedi.

Bunlar ufak tefek şeyler. 2'den sonra 1'i oynayınca gözüm tabii 2'yi aramıştı ama 1'den keyif almamı engellemedi.
Grafik fln oynayış etkilemez beni ama mesela envanterler farklı ise etkiler mesela dying light2 de eşya kırılınca tamir etme yok envanterin düzenine alışmışım ve eceller farklı
Ama fying light1 de envanter fln çok farklı eşya tamir olayı var hiç anlamadım fln ecellerde farklı olay o yani
Envanter düzeni vs fark yok sa oynarım alışma süreci var çünkü

Bence ilk oyunu önce oynayın. Çoğu kişi böyle oynadı, ikinci oyundaki göndermeleri de daha iyi anlarsınız.

Ayrıca RDR1 satın almadıysanız GTA+'da var. Daha uyguna 1 ay oynayıp, RDR2 geçebilirsiniz. Steam başarımları oluyor galiba, indirimde de satın alırsınız.
Gta+ ı gördüm bu gün 7 dolar gibi aylık bi ücreti var 300tl küsürlere geliyor 1 ay da bitirirsem rdr1 i alabilirim o şekil

Grafik fln oynayış etkilemez beni ama mesela envanterler farklı ise etkiler mesela dying light2 de eşya kırılınca tamir etme yok envanterin düzenine alışmışım ve eceller farklı
Ama fying light1 de envanter fln çok farklı eşya tamir olayı var hiç anlamadım fln ecellerde farklı olay o yani
Envanter düzeni vs fark yok sa oynarım alışma süreci var çünkü

Gta+ ı gördüm bu gün 7 dolar gibi aylık bi ücreti var 300tl küsürlere geliyor 1 ay da bitirirsem rdr1 i alabilirim o şekil
daha doğrusu 1 aylık abonelikle oynarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,047
Üyeler
197,611
Son üye
Batuq18
Geri