s23 ultra eskidi mi yav? hangi konuda yetersiz hocam?Merhabalar, elimde s23 ultra var artık yetersiz kalmaya başladı. Elimdeki satıp redmagic 11pro veya xioami 17 pro max kayıtlı var aklımda sizce ne yapmalıyım ?
s23 ultraya eskidi diyen bir süre sonra s25 ultrayıda beğenmez bence bataryası yetersiz öteki özellikler gayet iyi bences23 ultra eskidi mi yav? hangi konuda yetersiz hocam?
Yada pubg de 120 FPS vermiyordurs23 ultra eskidi mi yav? hangi konuda yetersiz hocam?
Yazılıma para verirdim ben. Donanımlar aşağı yukarı aynı.Merhabalar, elimde s23 ultra var artık yetersiz kalmaya başladı. Elimdeki satıp redmagic 11pro veya xioami 17 pro max kayıtlı var aklımda sizce ne yapmalıyım ?
redmagicler güzel ama güncelleme işi patates.Merhabalar, elimde s23 ultra var artık yetersiz kalmaya başladı. Elimdeki satıp redmagic 11pro veya xioami 17 pro max kayıtlı var aklımda sizce ne yapmalıyım ?
bende redmagic astra var hadi android 16 geçtim güvenlik güncellemesi yollasalar bari. o da yok. sıfır güncellemeEvet 2 büyük güncelleme alıyor
veriyors23 ultraya eskidi diyen bir süre sonra s25 ultrayıda beğenmez bence bataryası yetersiz öteki özellikler gayet iyi bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yada pubg de 120 FPS vermiyordur
redmagic al geçMlbb de yetersiz kalıyor full ısınma ve performans düşüklüğü