60k Bütçe ile Sistem?

nxkki

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
60000
arkadaslar iyi gunler 60k butcem var asus dual 5060ti 16gb , 5 7500f , msi b650m pz kasa olarak ise msi m100r pz düsünüyorum bunların dışında ise ram,psu,ssd gibi kalan şeylerin fiyatını nasıl ayarlıcam onerılerınız var mı?

Hocam iyi akşamlar 60 bin bütçe için bu 3 parça çok pahalıya gelmiyor mu şayet ki 2. El alacaksan ufak bir araştırmayla 2. El sayfalarından 60 70 bin arası ramler psu ssd dahil her şeyi toplarsin gibime geliyor şurda çok pahalı diyebileceğin muhtemelen 2×16 (yaklaşık 15 20 bin) 2 ram alırsın o pahalıya gelir ve ekran kartı o da (yaklaşık 20 25 bin arası) gerisi de o kadar pahalı parçalar değil belki bi 5 10 bin durumun varsa koyarsın ki sağlam bi araştırmayla gerek kalmaz diye düşünüyorum ama sistem yağ gibi akar bence

5060 ti biraz fiyatı zorluyor gibi ama amd düşünmüyorsun galiba

evet haklısınız pahalıya geliyor bazı şeylerde 2. el almayı bende düşündüm fakat güvenilir olur mu bilmiyorum
Hocam iyi akşamlar 60 bin bütçe için bu 3 parça çok pahalıya gelmiyor mu şayet ki 2. El alacaksan ufak bir araştırmayla 2. El sayfalarından 60 70 bin arası ramler psu ssd dahil her şeyi toplarsin gibime geliyor şurda çok pahalı diyebileceğin muhtemelen 2×16 (yaklaşık 15 20 bin) 2 ram alırsın o pahalıya gelir ve ekran kartı o da (yaklaşık 20 25 bin arası) gerisi de o kadar pahalı parçalar değil belki bi 5 10 bin durumun varsa koyarsın ki sağlam bi araştırmayla gerek kalmaz diye düşünüyorum ama sistem yağ gibi akar bence
haklısınız ikinci el almayı bende düşündüm ama güvenilir olur mu bilmiyorum sizce burda değiştirmem gereken değiştirerek bütçeyi rahatlatıcak ama pek fark olmayacak şekilde bir şey var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5060 ti biraz fiyatı zorluyor gibi ama amd düşünmüyorsun galiba
evet nvidia istiyorum ama biraz fiyatta sorun oluyor kararsız kalıyorum :/

haklısınız ikinci el almayı bende düşündüm ama güvenilir olur mu bilmiyorum sizce burda değiştirmem gereken değiştirerek bütçeyi rahatlatıcak ama pek fark olmayacak şekilde bir şey var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet nvidia istiyorum ama biraz fiyatta sorun oluyor kararsız kalıyorum :/
Benim aklıma performanstan ödün vermeden bütçeyi rahatlatacak herhangi bir şey gelmedi hocam nvidia konusunda sana katılıyorum 5 10 fazla veririm nvidiadan şaşmam bunu 5 6 yıllık rtx bile olmayan nvidia ekran kartımla doğru ayarlamaları yaparak hala birçok AAA oyunu akıcı bir şekilde oynayabildiğimi görünce anlamıştım bazı 2. El sitelerinde yine 2. El fiyatına yada az farkla nadir de olsa kutusu jelatini açılmamış kartlar bulunabiliyor ne kadar güvenilir bilemem benim için böyle durumlarda her zaman gidip gözünle görerek almak en mantıklısı ama böyle bir şey denk getirebilirsen tadından yenmez geçenlerde 4060ti 16 gb jelatini açılmamış ilan görmüştüm sanırım letgoda ilandaydı biraz araştır istersen kullanılmış bile olsa hala garantisi devam eden de cok kart var oc ve mining yapılmadığı sürece 2. El kart alımında çokta sakınca yoktur diye düşünüyorum

arkadaslar iyi gunler 60k butcem var asus dual 5060ti 16gb , 5 7500f , msi b650m pz kasa olarak ise msi m100r pz düsünüyorum bunların dışında ise ram,psu,ssd gibi kalan şeylerin fiyatını nasıl ayarlıcam onerılerınız var mı?
64k lara falan 9070 xt li hazır sistemler var 5060 ti gereksiz pahalı kalır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,067
Üyeler
197,125
Son üye
BakiMert
Geri