Abdülhakim
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Merhaba iyi forumlar 35 40 arası yüksek performans alabileceğim Ddr4 sistem kurmak istiyorum parçalar hakkında pek bilgim yok önerilere açığım iyi günler herkese
Hocam ikinci el toplamalısın bu fiyatlarda alabileceğin en iyi parçaları yazıyorum. İşlemci soğutucu için link bırakıyorum. Birde bu dediğim parçaları 40k'ya alamazsan (malum ikinci el piyasası saçmalık) ekran kartını 4070 yerine 9060xt 16gb ile değiştir.Merhaba iyi forumlar 35 40 arası yüksek performans alabileceğim Ddr4 sistem kurmak istiyorum parçalar hakkında pek bilgim yok önerilere açığım iyi günler herkese
www.n11.com
o bütceye ddr5 toparsınMerhaba iyi forumlar 35 40 arası yüksek performans alabileceğim Ddr4 sistem kurmak istiyorum parçalar hakkında pek bilgim yok önerilere açığım iyi günler herkese
Hocam 2. El bakmıyorum dandik geliyor o fiyatlarao bütceye ddr5 toparsın
2.El sevmiyorum reisim 0 tercihimdir önerilerin için sağolHocam ikinci el toplamalısın bu fiyatlarda alabileceğin en iyi parçaları yazıyorum. İşlemci soğutucu için link bırakıyorum. Birde bu dediğim parçaları 40k'ya alamazsan (malum ikinci el piyasası saçmalık) ekran kartını 4070 yerine 9060xt 16gb ile değiştir.
Ryzen 5 5600Strong M4-12xpro 12cm Rainbow 4 Bakır Kule Tipi İşlemci Cpu Fan Fiyatları ve Özellikleri
Strong M4-12xpro 12cm Rainbow 4 Bakır Kule Tipi İşlemci Cpu Fan en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Rtx 4070
32gb 3200mhz ram
A520-B450 anakart
Msi A650BN psu ( sıfır alınabilir)
1TB fazla kullanılmamış gen 4 ssd
Bulabildiğin sıfır-ikinci el en ucuz kasa
en iyi ddr4 en kötü ddr5 ten kötüdür . 35k ya gaming gecesine rtx 5060 lı sistem geliyor haberin olsun ddr5 ryzen 5 7500f bazı kartlara 3 ay faizsiz taksitHocam 2. El bakmıyorum dandik geliyor o fiyatlara
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2.El sevmiyorum reisim 0 tercihimdir önerilerin için sağol
Bu fiyatlara sıfır alacağın sistem ikinci elden daha kötü olacak bilginiz olsun.Hocam 2. El bakmıyorum dandik geliyor o fiyatlara
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2.El sevmiyorum reisim 0 tercihimdir önerilerin için sağol
2. el toplayacaksan ben sistemimden memnunum bu paralara bulunabiliyorsa 32gb ramli ve anakart b550 hali vs. alınabilir. Ama bence 2. el toplama kampanyadan falan sıfır ddr5 al ilerde keyfine göre upgrade de edebilesin geçen gün incehesap gaming gecesinde ddr5 sistem 38k falandı sanırım alanlar olmuştur bile bizim buradan.Hocam 2. El bakmıyorum dandik geliyor o fiyatlara
Bu nerenin hurafesi alacağı 5060 7500f sistemmi daha iyi olacak tek tek yazıyorum şimdi sana.en iyi ddr4 en kötü ddr5 ten kötüdür . 35k ya gaming gecesine rtx 5060 lı sistem geliyor haberin olsun ddr5 ryzen 5 7500f bazı kartlara 3 ay faizsiz taksit
en kötü am5 en iyi am4 ten daha iyi . adam sıfır almak istiyorsa buna yönelmeli .Bu nerenin hurafesi alacağı 5060 7500f sistemmi daha iyi olacak tek tek yazıyorum şimdi sana.
DDR5'te ramler hynix olmalı x3d işlemci yoksa kesinlikle hynix ram alınmalı aksi taktirde performans düşüyor bu paraya hynix modül alamaz ve 16gb ram alabilecek buda günümüz için yetersiz.
Alacağı ekran kartı 5060 8gb hem güçsüz hem vram yetersiz giriş seviye gpu bunun yerine ikinci elden 9060xt 16gb yada 4070 12gb alabilir bu kartlar tokatlar her türlü.
Yine alacağı hazır sistemde psu anakart vs bütün bileşenler kısılmış ve kötü olacak.
Hem ekran kartından düşük vram sıkıntısı çekecek hem 16gb sistem belleği yetmeyecek.
Yani 0 alacağı DDR5 sistem her konuda daha kötü olacak bu fiyat bandında.
Sana tek tek açıkladım hala en kötü am5 daha iyidir diyorsun neyse şaşırmamak gerek burdaki kullanıcılara.en kötü am5 en iyi am4 ten daha iyi . adam sıfır almak istiyorsa buna yönelmeli .
beğenmiyosan git? o dediğin ram olmasa bile yine daha iyi daha fp gidip 0 7500f e 5500tl vermek var ikinci el 5600 e 5000tl vermek varSana tek tek açıkladım hala en kötü am5 daha iyidir diyorsun neyse şaşırmamak gerek burdaki kullanıcılara.
beğenmiyosan git? o dediğin ram olmasa bile yine daha iyi daha fp gidip 0 7500f e 5500tl vermek var ikinci el 5600 e 5000tl vermek var