Alınır, m2 ssd ler özellikle sıcaklığı arttıkça performansı azalan bir parça, 300-400 tl civarına m2 ssd soğutucu bulabilirsinMerhaba, m2 ssd ye soğutucu almayı düşünüyorum, sizce almalimiyim?
gen3 ise gerek yok gen4 ve üzerine düşünülebilir. gen 3 e de takarsın ama kasa hava akışı iyi değilse ısınabiliyor. genelde gereksizMerhaba, m2 ssd ye soğutucu almayı düşünüyorum, sizce almalimiyim?
Ana kartında pasif soğutucu var ise gerek yok ancak yok ise alabilirsin kesinlikle.Merhaba, m2 ssd ye soğutucu almayı düşünüyorum, sizce almalimiyim?
ASUS PRIME B450M-A IIAnakartın ne?
ASUS PRIME B450M-A II markasi sanırım yokAna kartında pasif soğutucu var ise gerek yok ancak yok ise alabilirsin kesinlikle.
Rgb bir şey almayı düşünüyorum hem görünüş açısından öneririn var miAlınır, m2 ssd ler özellikle sıcaklığı arttıkça performansı azalan bir parça, 300-400 tl civarına m2 ssd soğutucu bulabilirsin
Maalesef rgb olanlara hiç bakmamıştım :/ASUS PRIME B450M-A II
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ASUS PRIME B450M-A II markasi sanırım yok
Rgb bir şey almayı düşünüyorum hem görünüş açısından öneririn var mi
Vazegctim zaten rgbdenMaalesef rgb olanlara hiç bakmamıştım :/
Hocam bazılarının içinde pedmi ne çıkıyor bunda var değil mi sanki bazılarında cikmiyorduRgb olanı ne yapacaksın hocam. Aşağıya piyasadaki en fp ssd soğutucuyu koyuyorum. Ayrıca ssd soğutucu şart. Ömrünü uzatırsın
Bunda var ben aldım Ps5’te kullanıyorum. Kutusu, içeriği tamamen premium bir ürün. Çok az mala kefil olurum ve içtenlikle söylüyorum buna kefilimVazegctim zaten rgbden
Hocam bazılarının içinde pedmi ne çıkıyor bunda var değil mi sanki bazılarında cikmiyordu
Evet bu model de termal ped hem alt hem de üst kısıma konulmuşVazegctim zaten rgbden
Hocam bazılarının içinde pedmi ne çıkıyor bunda var değil mi sanki bazılarında cikmiyordu