(Yardım!) Steam Destek Mia Evans İsimli Şahıstan Gelen Mesajlar ve Eylemler

steame mail at. durumu çözmeleri gerektiğini birinin musallat olduğunu ve sorun çözülmez ise manevi tazminat davası açacağını söyle. Büyük şirketler bu tip dava olaylarında hemen kullanıcıya öncelik vererek ya sorunu çözer ya da kullanıcıyla iletişime geçer. Bu arada adam verileri çekmiş. format atmak steamı tekrar yüklediğinde aktifliğini görerek yeniden sızacaktır. Donanımsal boyuta ulaşmasından endişe ederim. Steam desteğe güncel görselli bir açıklama metni yazıp durumu özetle mümkünse riot games tarafında takıl cevap gelene kadar kafan dağalır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca oyunlar siliniyor derken kütüphanenden mi siliniyor yoksa sadece yüklemesi mi kaldırılıyor?
riot games tarafı kafayı daha çok bozduğu için yıllardır takılmıyorum. daha önce giriş yapılmış cihazlardan çıkış yapıp şifre değiştirdim. şimdilik bir sorun yok. oyunları siliyor derken gerçekten siliniyor. kütüphaneden kalkıyor. oyunu kaldır seçeneğine tıkladığımızda ne oluyorsa aynısı oluyor.

riot games tarafı kafayı daha çok bozduğu için yıllardır takılmıyorum. daha önce giriş yapılmış cihazlardan çıkış yapıp şifre değiştirdim. şimdilik bir sorun yok. oyunları siliyor derken gerçekten siliniyor. kütüphaneden kalkıyor. oyunu kaldır seçeneğine tıkladığımızda ne oluyorsa aynısı oluyor.
Kutuphaneden siliniyor ama bilgisayarda oyun dosyaları duruyor mu? Windowsa değil sadece steama mi erişiyor?

Kutuphaneden siliniyor ama bilgisayarda oyun dosyaları duruyor mu? Windowsa değil sadece steama mi erişiyor?
bunu teyit etmeden cs 2 yi steamden tekrar indirdim ama az önce wallpaper engine i kontrol ettim. wallpaper engine klasörü duruyor. 439 mb olarak gözüküyor. ama klasöre girdiğimde wallpaper engine'nin exe dosyası yok.

bunu teyit etmeden cs 2 yi steamden tekrar indirdim ama az önce wallpaper engine i kontrol ettim. wallpaper engine klasörü duruyor. 439 mb olarak gözüküyor. ama klasöre girdiğimde wallpaper engine'nin exe dosyası yok.
Söylemek istediğim Windows tarafına da erişimi var mı yok mu

Steam'e mail attınız mı bu konu ile ilgili?

Arkadaşlar selamlar, yaklaşık bir saat önce Mia Evans isimli bir şahıstan hesabımın dolandırıcılığa bulaştığı şeklinde mesajlar aldım. İlgili fotoğrafları paylaşacağım.

Yaptığım önlemler olarak;
-Malwarebytes ile tarama
-Steam giriş yapılmış tüm hesaplardan çıkış
-Şifre yenileme
-İlgili kullanıcıyı engelleme

Not: Mesajda belirttiği eylemler gerçekleşti. Arkadaşlar engellendi, profil fotoğrafım kaldırıldı, profil çerçevesi, vitrini, arkaplanı ve açıklaması değiştirildi. Açıklama kaldırıldı ve yerine link içeren trade banned yazısı yazıldı. Mesajda belirttiği CS2 ve Wallpaper Engine isimli uygulama kaldırıldı. Anlamadığım şey böyle bir mesaj gelmesi değil de gerçekten bilgisayarımdan belirttiği programları kaldırabiliyor olması. Yardımlarınızı ve ilave tavsiyelerinizi bekliyorum.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
yetişkin filmleri oyuncusunun adıyla oltalama yapıyorlar. genel kültür önemli.

bilmiyorum açıkçası.

destek sayfasından ilgili konuyu seçemedim o yüzden atmadım.
Hocam destek değil doğrudan mail yoluyla problemi anlatın karşıdaki kişi steam açığını kullanarak bunu yapıyor yüksek ihtimalle siz eğer herhangi bir yere giriş yapmadıysanız.

Mesajlar Normal Acık Vardır Ama Oyunları Sıstemınden Silmesi Garibime Gitti.

Muhtemelen hesabına erişimi zaten var senin diğer türlü o bilgileri alabileceğini sanmıyorum. Ama hesabına erişimi varken daha ne istiyor onu anlayamadım.

Hocam böyle bir şeyi ilk defa gördüm destek size mail üzerinden veya direk destek ara yüzünden iletişime geçer. Bu mesajlardaki sanırım text değil görsel steam hesabınız çalınmış olabilir pc rat yemiş olabilir, para kazanmak isteyen adam direk hesabı almaz çünkü siz bi mail atarak hesabınızı geri alabilirsiniz bunun bilincinde oldukları için böyle farklı yöntemler deniyorlar sanırım, bilgisayardan oyun kaldırma gibi etkileşimler varsa şuan buraya yazmak yerine direk bi temiz format attın her şeyin şifresini de değiştirin maillerinizi falanda dahil buna.

yalnız ilk başta banada oldulça gerçekci geldi taki steam profili ortaya çıkana kadar . işin ehli dolandırıcıya gelmişsin geçmiş olsun

Geri