4070 Vs 7800xt Hangisi Alınır?

Bu arada fsr4 temmuz da 7000 serisine geliyor bunu da göz önünde bulundurabilirsin ayrıca 16gb olması da tercih edilmesini arttırıyor
hocam donanımsal olarak yok yazılımsal olarak geliyor o da ne kadar fark yaratır tartışılır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada fsr4 temmuz da 7000 serisine geliyor bunu da göz önünde bulundurabilirsin ayrıca 16gb olması da tercih edilmesini arttırıyor
hocam donanımsal olarak yok yazılımsal olarak geliyor o da ne kadar fark yaratır tartışıl
Ucuz olanın 7800xt olması gerekiyor. 4070 daha mantıklı bu ikili arasında. Ama 4070s bulabilirseniz çok daha iyi olur

3080 ile 2k ultra ayarlarda oynuyorum ama 15gb kullaniyor mu gerçekten forza 6?
hocam 4070 17bin 7800xt 19 bin

hocam donanımsal olarak yok yazılımsal olarak geliyor o da ne kadar fark yaratır tartışılır

hocam donanımsal olarak yok yazılımsal olarak geliyor o da ne kadar fark yaratır tartışıl

Dediğim gibi 4070 ucuzsa daha mantıklı. Aynı para olsaydı düşünülebilirdi hangisi daha mantıklı diye ama bu senaryoda 4070 daha mantıklı

Daha uygunsa tercih edilebilir evet

Aslında donanımsal olarak var ama farklı bir model yapay zeka var ona uyarlanacak

hocam iki fanlı olmasına genelde takılmıyorum bir önceki kartım asus sual 2070super di aşırı sağlam yıkılmayan bir karttı o yüzden asus, msi, gigabyte gibi markaların ürünleri sanki daha iyi daha sağlam daha uzun ömürlü gibi bi algı var bende istemesem de galaxı da daha önce çevremde kimse kullanmadı markayı yeni yeni görüyorum desem yeridir o yüzden 7800xt sanki daha sağlammış gibi gelior ama bir yandan da ben bu bilgisayarı örnek veriyorum 1-2 sene sonra satacağım vakitte satması ticari olarak 4070 ile daha kolay olurdu gibime geliyor

7800xt 15dk hotspot 77
galaxı bilmiyorum satıcısı ile konuştum ama kartı çıkaralı çok oldu 2. eli pek bilmediğimden de yapmayı unutmuşum dedi şimdi ise yeni kartın driverını sil 4070 tak yükle sonra çıkar sil falan gibi şeyle uğraşmayacağını söyledi
galax 30 yıldan eski bir firma ve sadece nvidia geforce çiplerine odaklanarak özelleştirilmiş kartlar tasarlar

Geri