❌İndirim Bitti! 💣💥Donanım Arşivi 9 Taksit OEM Paketler 💣💥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar ben hemn 9060xt hem 5070li sistemi aldım ama pek içime sinmiyor iade etmeli miyim siz ne düşünüyürsunuz bu konuda. Ram fiyatlarının şişkinliğini düşününce indirim oluyor gibi geliyor da pek bilemiyorum. cevaplarınızı bekliyorum.

Alıntıyı görüntüle
hayırlısıyla aldık dostlar bana göre alınabilecek 2 sistemden birisiydi 5070li sistemi ben çok uygun göremedim rabbim alacak olanlara da nasip etsin
5070 li normal fiyattı bence. 9070 li olana pahalı bile diyebilirim çünkü 16 ram koymuşlar o niye öyle olmuş anlamadım. 9060XT ve 5070Ti olan mantıklıydı bence. 5070Ti olana ekstra kaliteli bir güç kaynağı alınmalı ama.

Adam ilk mesajında ban yemiş sen bunu dedikten sonra valla senden korkulur hocam :D :D
bben yazdığımda çarpılmıştı zaten gizem yaratmak için yazdım sonradan okuyan yakalayamaz :D Mehmet yılmaz konuda geziyorken o nickle yaşama şansı yok zaten

Arkadaşlar ben hemn 9060xt hem 5070li sistemi aldım ama pek içime sinmiyor iade etmeli miyim siz ne düşünüyürsunuz bu konuda. Ram fiyatlarının şişkinliğini düşününce indirim oluyor gibi geliyor da pek bilemiyorum. cevaplarınızı bekliyorum.
bu piyasada peynir ekmek gibi yeniyor hocam 9060xtli sistemi gördün

sıvı soğutma da gerekiyor sanki aigo fason marka değil mi
Hocam o idare eder çok bir aciliyeti yok en fazla biraz sesli çalışır. PSU kaliteli olduktan sonra soğutucu idare eder yani.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,431
Üyeler
197,190
Son üye
wtyox
Geri