Noctua'dan Sonra Alınabilecek En İyi Hava Soğutma?

Hocam senin ilgin varmış zaten, bir seyi merak ettim. Noctua mesela 10 bine sogutucu satıyor, 2. elde daha ucuza bulmak mümkün mü? Veya aynı kalitede bir blok alıp üstüne noctua fan taksam en ucuza nasıl yapabilirim? 2 tane 0 noctua fan 4000 lira falan yapıyor zaten o yüzden uygun bir yolu varsa daha iyi olur.
En kötü tanesi 1000 liradan bulursunuz fanlarıda hocam noctua fanlar sihirli şeyler değiller sadece sessizler notcuaya çok para gömmek yerine phantom spirit alın bi tane bütceyi başka şeyleri yüksek almak için harcayın.

5K bütçede neden hava soğutma? Gider 360mm sıvı soğutma çekerdim direkt.

Noctua güzel ama TR de pek bulunan ürünler değil şuan, fiyatları da balon o yüzden. Yoksa fanları vs çok kaliteli.
Hocam amerika pazarındada 180 dolar civarı satılıyor. TR deki fiyatı normal. Hatta geçen 8700 lira civarına sattı inventus bir dünya. Nerdeyse amerika fiyatıydı.

Beyler NH D15 G2 gibi 10 bin lira olmayan ama hayvan gibi soğutabilen bir hava soğutma arıyorum bütçe 5 bine kadar çıkar ama görsellik umurumda değil sadece soğutsun.
bunu buldum ama daha iyisi varsa önerebilirsiniz https://www.gaming.gen.tr/urun/4076...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
fiyatı çok bence thermalright için, biraz da sessiz olsa fena olmaz
thermalright noctua arası bir şey arıyorum yani
noctua dan çok daha iyi soğutuyor ve çok sessiz tavsiye ederim. coolermaster hyper 622 biçilmiş kaftan.sıfır yahut 2.el alıp geçin 10 yıl kafanız rahat eder.

Hocam amerika pazarındada 180 dolar civarı satılıyor. TR deki fiyatı normal. Hatta geçen 8700 lira civarına sattı inventus bir dünya. Nerdeyse amerika fiyatıydı.
O zaman Noctua abartmış fiyatı 😀

Evet inventus kısmen ucuza satıyor bazen, zaten distribütörü o sanırım.

Frost commander veya

ama frost commander daha iyi olacaktır.
Bu öbür modellerin yanında kötü kalıyor. Komple plastik yapısından dolayı belirli hızdan sonra fanlar rezonans yapıyor. Çok da muntazam değil kalitesi.

O zaman Noctua abartmış fiyatı 😀

Evet inventus kısmen ucuza satıyor bazen, zaten distribütörü o sanırım.
Evet normal b*k rengi olan modellerin fiyatı kötü değilde chromax.black olanların fiyat şişik.

Hocam senin ilgin varmış zaten, bir seyi merak ettim. Noctua mesela 10 bine sogutucu satıyor, 2. elde daha ucuza bulmak mümkün mü? Veya aynı kalitede bir blok alıp üstüne noctua fan taksam en ucuza nasıl yapabilirim? 2 tane 0 noctua fan 4000 lira falan yapıyor zaten o yüzden uygun bir yolu varsa daha iyi olur.
Mümkün. Ben zamnında Noctua D15S'i 1800TL'ye almıştım. Sıfırları 5.000TL'di, ki benim aldığımda sıfırdı. Satanlar heralde kaçak getiriyor. 1000TL'ye de 4 tane fan almıştım.

Mümkün. Ben zamnında Noctua D15S'i 1800TL'ye almıştım. Sıfırları 5.000TL'di, ki benim aldığımda sıfırdı. Satanlar heralde kaçak getiriyor.
kaçak getirmek mantıklıymış cidden :)

kaçak getirmek mantıklıymış cidden :)
Valla o zamanlar 2.000TL civarında tonla D15S'ler vardı sahibinden'de. Bir kişi forumda konusunu falan açmıştı hatta. Amazonda 30 dolara falan mı ne getiriyorlarmış ama bende anlamadım gitti. Sıfır olmasıda ayrı bir gariplik.

Şimdi de satanlar vardır.

Valla o zamanlar 2.000TL civarında tonla D15S'ler vardı sahibinden'de. Bir kişi forumda konusunu falan açmıştı hatta. Amazonda 30 dolara falan mı ne getiriyorlarmış ama bende anlamadım gitti. Sıfır olmasıda ayrı bir gariplik.

Şimdi de satanlar vardır.
hocam ben biraz fantezisine arıyorum, nh d15s'in bloğu daha küçük sanırım, boru sayısı da daha az. nh d15 g2'nin bloğunu bulmak mümkün değil sanırım önlemini almışlar bu sefer :D

hocam ben biraz fantezisine arıyorum, nh d15s'in bloğu daha küçük sanırım, boru sayısı da daha az. nh d15 g2'nin bloğunu bulmak mümkün değil sanırım önlemini almışlar bu sefer :D
Evet, bir de 1 tane fan yok. Tek fanlı geliyor o. D15'ler o zamanlar 4.000TL civarıydı almak mantıksızdı. 5.000TL civarına G2 satanlar vardı ama ilana koyulduktan 1 2 gün sonra yok oluyor genelde. Millet Noctua'ya aç.

konu baya uzamış 14700kf için hava soğutucu ne önerirsiniz bütçe limiti yok, tavsiye var mı? bequite buldum ama tr de model kısıtlılığı var sanırım

konu baya uzamış 14700kf için hava soğutucu ne önerirsiniz bütçe limiti yok, tavsiye var mı? bequite buldum ama tr de model kısıtlılığı var sanırım
bütçe sınırı olmadığında en iyisi bu https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=17108
ama fiyatını hak etmiyor kesinlikle, ilk mesajda attığım frost commander'ı alabilirsin. daha iyisine ben de rastlamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bulursam yazarım
phantom spirit 120 se hala daha iyi f/p olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,487
Üyeler
197,202
Son üye
probabaemmi