Yardım 15k Ya Telefon Önerisi

PoopKiller

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
216
çok fazla seçenek var oyunlarla çok haşır neşir değilim fakat açsa sorun olmaz, redmi c15 var fakat ucuz olmasının sebebi olmalı diye düşünüyor sizce ne almalıyım? Yurtdışı alsam değermi (redmi t14 pro 9k dı yurtdışı)

Redmilere, hele C serisine hiç bulaşma. Cmf phone 1 önerecektim fakat fiyatı çok artmış. Tekrardan 10.000TL'ye düşerse alınır. Bütçeyi birazdaha yükseltirsen Y.D X8 Pro alabirsin.

Redmilere, hele C serisine hiç bulaşma. Cmf phone 1 önerecektim fakat fiyatı çok artmış. Tekrardan 10.000TL'ye düşerse alınır. Bütçeyi birazdaha yükseltirsen Y.D X8 Pro alabirsin.
poco çokmuşta cmf phone 1 boyutu küçükmü? ve herhangi bi kusuru varmı bana çok ucuz geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nothing phonede nfc yokmuş ):

Son düzenleme:
poco çokmuşta cmf phone 1 boyutu küçükmü? ve herhangi bi kusuru varmı bana çok ucuz geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
9.000TL'ye kadar düşmüştü fiyatı şu an ki fiyatı bence fazla tekrardan indirime girebilir. X8 Pro Facebook'ta 18.000TL'ye satılıyor.

CMF Phone 1 diyorum ben. Fiyatı artmış denen arkadaşa bakma. evet çok ucuza kampanyalı tükettiler ve ederinin çok altında satıldı. bir daha gelmez ve her şey gibi onun fiyatları da artıyor.

Şunu iddia ediyorum 20bin tl ye kadar bile alınır. 20bin tl ye kadar ondan iyi bir donanım yok. işlemcisi çok güclü. şu anda 12800 e bile bedavadır bu teelfon.

uzun yıllar kullanırsın.
Bu telefon Redmi Note 14 Pro 5G ile rakip ve hatta Poco X7 ile birebir aynı cihaz.

CMF Phone 1 diyorum ben. Fiyatı artmış denen arkadaşa bakma. evet çok ucuza kampanyalı tükettiler ve ederinin çok altında satıldı. bir daha gelmez ve her şey gibi onun fiyatları da artıyor.

Şunu iddia ediyorum 20bin tl ye kadar bile alınır. 20bin tl ye kadar ondan iyi bir donanım yok. işlemcisi çok güclü. şu anda 12800 e bile bedavadır bu teelfon.

uzun yıllar kullanırsın.
Bu telefon Redmi Note 14 Pro 5G ile rakip ve hatta Poco X7 ile birebir aynı cihaz.
hem bütçemi aşıyor hemde antutusu düşük geldi, nothing phonede nfc yok nfc olmadan çoğu şey yapılmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,567
Üyeler
197,226
Son üye
Esad Ömer
Geri