Gta 6 İçin PlayStation mı Xbox mı?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
62,061
Merhabalar. Normalde konsolla işim olmaz ama GTA 6 için mecbur alacaz.

Asıl sorum şu. Playstation 5’de 60 fps vermeyecekse Xbox Series s alıp geçelim. Pro ya da Series X alasım yok bir oyun için.

Şu an sormamın nedeni cihazların her geçen gün zamlanması.

Asıl sorum şu. Playstation 5’de 60 fps vermeyecekse Xbox Series s alıp geçelim. Pro ya da Series X alasım yok bir oyun için.

En mantıklısı PS5 bence, alır kullanır istediğin zaman da minimum zararla hızlıca satarsın.

Series S oyunu oynatır ama görsel kalitesi yerlerde olur büyük ihtimalle, 4TFLOP bir cihazdan bahsediyoruz. Series X ve PS5 oyunu gayet güzel oynatır oyun o ikisine odaklı yapılıyor zaten ama Series X modelini de başka sebeplerle mantıklı bulmuyorum. PS5 Pro zaten en iyisidir rakibi yoktur ama pahalıdır ve o fark herkese gerekli de değildir.

Son düzenleme:

Xbox Serie s pişmanlık 1080p oyun oynadığımı hatırlamıyorum 864p piksel piksel her oyun

Ps5 al geç idare eder pcye çıkana kadar oynatır. Sonra satarsın nakite çevirirsin tekrar istersen.

PS5 al en azından gta 6 haricinde ps exclusive oyunları da oynayabilirsin. Xbox'ın pek bir olayı yok.
Ben de geçen hafta çift kol ithalatçı garantili 9 taksitle 34.500tl ye aldım.

Ben 2021'de xbox series s aldım toplasan 3 oyun bitirmemişmdir. 3-4 ay önce 11k ya sattım drift sorunu da vardı. Gittim 20k ya çift kol ps5 aldım kolları da satıp sıfırladım 1-1.5k falan da oraya vermişimdir. Gta6 bekliyorum. Taşınabilirlik olarak series s çok güzel ama çok bir şey bekleme hele grafik falan gta'da arıyorsan tatmin etmyecektir bence. Bütçe meselesi tamamen. Sana kalmış.

Xbox severim ama ps5 babadır gta 6 falan hepsini kaldırır

xbox'ın gta6 optimizasyonunun ps5 kadar iyi olacağını düşünmüyorum

bende biraz araştırdım yurt dışından tanıdık varsa en mantıklı 5 pro hocam ps5in 1080p 60 4k 30 diyorlar proda 4k 60 fps konuşuluyor bilemiyorum ama yurt dışından ucuza geliyor açıkçası garanti ve taksiti olmuyor ama düz 5 25e prolarda 35e mi ne geliyordu en son

bende biraz araştırdım yurt dışından tanıdık varsa en mantıklı 5 pro hocam ps5in 1080p 60 4k 30 diyorlar proda 4k 60 fps konuşuluyor bilemiyorum ama yurt dışından ucuza geliyor açıkçası garanti ve taksiti olmuyor ama düz 5 25e prolarda 35e mi ne geliyordu en son
Gürcistan’a bi kaç saat uzaklıktayım aslında mantıklı bi araştırıyım

Geri