night.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 272
en iyisi değil ama iyi modellerden birisiBu kart en iyi 9070xt diye biliyorum, sıcaklık bakımından
en iyisi değil ama iyi modellerden birisiBu kart en iyi 9070xt diye biliyorum, sıcaklık bakımından
Ses ve soğutma dengesi olarak en iyi kart taichi. Sadece soğutma dersen Mercury OC. Sessizlik dersen red devil.en iyisi değil ama iyi modellerden birisi
Geçen yaz, Vatan 31'e sattı indirimlerde. Nitro+ da 34 idi. Sonra Taichi bir uçtu, kolay kolay da inmedi. 40 altını görmedim. Nvidia'ya geçme hevesiyle sattım ben de, pişman oldum açıkçası. Ancak alacak şuna dikkat etsin. Bu modelde cw olmayan kart yok gibi bir şey.Çok baba model ama indirimli hali, Nitro'nun indirimsiz haliyle neredeyse eşit. Biraz daha revize şart.
Ben nitro derim elimde red devil varken geçtim sonra sistemle komple sattım red devil ilana koymuştum neyse iyiki satılmamış şu an kullanıyorumAklımda 3 tane 9070XT modeli var biri bu diğeri xfx mercury oc birde powercolor red devil
Geçtiğimiz kasımda vatandan nitro yu 33400 e almıştım cw vardı baya iade edip tekrar aldım 2nci gelen iyiydi şahsi tecrübem ekran kartındaki cw konusunda farklı güç kaynağı kullanıldığında baya azalma olabiliyor .Geçen yaz, Vatan 31'e sattı indirimlerde. Nitro+ da 34 idi. Sonra Taichi bir uçtu, kolay kolay da inmedi. 40 altını görmedim. Nvidia'ya geçme hevesiyle sattım ben de, pişman oldum açıkçası. Ancak alacak şuna dikkat etsin. Bu modelde cw olmayan kart yok gibi bir şey.
9070 xt nitro plus fiyatına olmamalı bu fiyat nedirASROCK RADEON RX 9070 XT TAICHI OC 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK RADEON RX 9070 XT TAICHI OC 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ses ve soğutma dengesi olarak en iyi kart taichi. Sadece soğutma dersen Mercury OC. Sessizlik dersen red devil.
en iyisi değil ama iyi modellerden birisi
Teknik servislerde en iyisi nitro diyor, her bir parçası en iyilerden seçilmiş, nvidia da msi suprim ne ise amd dede saphire nitro odur lafını duydumtaichi en yüksek cw şikayetine sahip model maalesef ki, mercuryde fanlar mıknatıslı bazı kullanıcılar fanların bir süre sonra dönmediğinden şikayet etmiş ürün 2 fanları 5 yıl garantili sanırım öyle görmüştüm, nitro ve red devil bir tık daha önde gibi yaptığım araştırmalarda
ne oluyor la ( bensiz )