Yenilenmiş 12 Mini Alınır mı?

Dostlar iphone 13 telefonumu motor sürerken düşürmem sonucu ve üstünden tır geçip tuzla buz etmesi sonucu kontak kapattı. Suan elimde iphone 8 var ve bataryası osmanlıdan hızlı çöküyor. Bu telefona yatırım yapmak yerine yenilenmiş 12 mini buldum fiyatıda 19.600 taksitle alırsam uyguna geliyor. Ne diyorsunuz? 128Gb.
yenilenmiş telefondan uzak dur elinde patlar üzülürsün temiz ikinci el al o da 12 mini olmasın en az 13, en fazla batarya değişimi yaparsın epey götürür he bütçe çıkmıyorsa o fiyata sıfır samsung falan al daha verimli olur

Dostlar iphone 13 telefonumu motor sürerken düşürmem sonucu ve üstünden tır geçip tuzla buz etmesi sonucu kontak kapattı. Suan elimde iphone 8 var ve bataryası osmanlıdan hızlı çöküyor. Bu telefona yatırım yapmak yerine yenilenmiş 12 mini buldum fiyatıda 19.600 taksitle alırsam uyguna geliyor. Ne diyorsunuz? 128Gb.
yenilenmiş telefonlarda çoğu parça yan sanayi hocam almayın ileride başınız ağlar

12 mini kullanıyorum. Küçük telefon istediğim için uzun zamandır kullanıyorum. Pili hızlı gider ekranı küçük. Tek avantajı cepte hissedilmemesi ve tek elle rahatça kullanılabilmesi. İkinci elde daha ucuza bulunur.

yenilenmiş ürünü bedava fiyattan verseler belki alırım öyle söyleyeyim bulaşmayın sakın 12 pro bakın

dışarıda hücreselle kullanıcaksan uzak dur. sıfır aldığımdan beri kullanıyorum 1800 döngü civarı- pil sağlığı 76, 9-10 saat ekran süresi alırsam %320-350 pil tüketiyor. genellikle 5 6 saat ekran süresinde %180-220 arası tamamlıyorum günü. 3 adet 5 binlik magsafe aldım şarj sıkıntım olmuyor ancak dışarı çıkarsam üstüne hücreselde birleşince sıcaklık uyarısından kapanmaya başlıyor. ios 27 betası pek yaramadı bugün geri 26.5 çeviricem.

elimde 13 mini var. şuan kullanımı eh seviyesinde.
yeni telefon olarak seçenek değil artık. (12 mini batarya ve ısınma olarak daha da berbat.)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

12 mini kullanıyorum. Küçük telefon istediğim için uzun zamandır kullanıyorum. Pili hızlı gider ekranı küçük. Tek avantajı cepte hissedilmemesi ve tek elle rahatça kullanılabilmesi. İkinci elde daha ucuza bulunur.
"artık bunlardan üretmiyorlar mecbur 6.1 çıkcaz" diyordum 6.3 oldu her şey.

Yenilenmiş herhangi bir telefon alınmaz. İkinci el 13 bakabilirsin, piyasası 21-23 arası gidiyor genelde.

Yenilenmiş herhangi bir telefon alınmaz. İkinci el 13 bakabilirsin, piyasası 21-23 arası gidiyor genelde.
13 mini buldum. 256gb. 20k ya bırakıyo. Pil 83. 2 aya pili değiştirrim. Ne diyosun? Alıyım mı?

Hocam elindeki modeli yaptırmak istesen belki daha ucuz servis çılar

Anakart sağlam olması çok düşük ihtimal ama
Hocam fotoğrafta belli olmuyor ama kasa bile s şeklinde yani. Bataryası da öldü bence cünkü bi ısındı böyle 2-3 saat öyle kaldı. Simdi tık yok. Kameralar vs de gidiktir. Sıfır parasına yaptırrım anca oda değmez yani

Sıfır 12 Mini bile alınmaz.

13 mini buldum. 256gb. 20k ya bırakıyo. Pil 83. 2 aya pili değiştirrim. Ne diyosun? Alıyım mı?

Hocam fotoğrafta belli olmuyor ama kasa bile s şeklinde yani. Bataryası da öldü bence cünkü bi ısındı böyle 2-3 saat öyle kaldı. Simdi tık yok. Kameralar vs de gidiktir. Sıfır parasına yaptırrım anca oda değmez yani
Anladım hocam ama 12 mini gerçekten alınmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,039
Üyeler
197,347
Son üye
carlotta
Geri