duvarla arasında mesafe olması gerek olmaz orayahocam benim masam böyle benim masama uyar mı bu
duvarla arasında mesafe olması gerek olmaz orayahocam benim masam böyle benim masama uyar mı bu
öyle deme bro ben almış olabilirim hepsi burada da alt limitsiz memnuniyet kuponum vardı 350tl nays cashback 150tl 75hepsipara ile 225tl ödeyerek aldımbenden ucuza alan yoktur![]()
orası duvar değil masa yukarı doğru çıkıyorduvarla arasında mesafe olması gerek olmaz oraya
Hangi model hocamXprime'ın ledli masası var bende bunu takamam herhalde. Bir bilgisi olan var mı?
bu 2026 yazıyor hocam2025 ve 2026 model var son çıkan daha hassas, daha rahat dönüyor 2025 modeli biraz daha sert benim deneyimlerim böyle
Alınır hocam, işlev aynı olsa da 2026 daha konforluiyi mi? alınır mı? ben pek anlamıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu 2026 yazıyor hocam
9KG kadar taşıyor diye yazıyor. 32" uyumlu yazmasa da çoğu 32" 9kg gelmiyor bile onlar için de kullanılıyor yani. sizin 27yi hayli hayli taşırSamsung g65b 27" için önerir msiiniz
aldım hocam teşekürlerAlınır hocam, işlev aynı olsa da 2026 daha konforlu
2 hafta önce 850 tl düştü. 50tl indirim tanımlandı. 800 tl ye aldım.Kuponla birlikte 900 TL ye düşüyor
Düzeltme! 75 TL lik kupon herkeste gozukmuyormus