Yardım RX 9060 XT 16 GB İçin Hangi Monitör?

Reaksiyon skoru
17
Merhaba N11'den Rx 9060 xt sistemi aldım. Hem hikaye hem fps oyunu oynarım. 2 katı fiyat farkı var. 2k için değer mi hangisi sisteme daha uygun olur?

KTC H27T22C 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://share.google/FqvDQhyXPxvYAnOkw

KTC H25T7 24.5" 3 ms Full HD IPS 180 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://share.google/SD8LZ2VsN9dJijT5v

2k olan iyi

hocam fsr la birlikte her türlü yeterli oluyor kesinlikle 2k monitör alın
buna da bakabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam inceleme izlemiştim ultra ayarlarda 50 60 fps performans sergiledi 2k'da. Gözünüzü yormuyor mu?
fsr kullanırsınız bir sorun olmaz

Hocam inceleme izlemiştim ultra ayarlarda 50 60 fps performans sergiledi 2k'da. Gözünüzü yormuyor mu?
Hikayeli oyun oalrak dying light 2 ve beast bitirdim. Last of us 1 oynuyorum arada fsr ve afmf açık 70 80 fps veriyor çoğu oyunda. Her oyunda rtx komple açmıyorum oyuna göre de önemsiz 1 2 ayarı kısıyorum gayet akıcı oluyor. FPS değerleri tam hatırlamıyorum ama dediğim gibi 70'in altına düştüğünü hatırlamıyorum gayet akıcı hikayeli oyun için.

2k'da rahatsız olursanız çözünürlüğü 1k yapıp oynayabilirsiniz. Bence de 2k almanız daha mantıklı.

hocam fsr la birlikte her türlü yeterli oluyor kesinlikle 2k monitör alın
buna da bakabilirsiniz

fsr kullanırsınız bir sorun olmaz
Hocam bu benim bütçeyi aşar. 5 binden fazla vermeyi düşünmüyordum. Bu karta da 2k çok önerildiğini gördüm fiyat farkına değecekse 7500 civarına çıkabilirim anca.

zaten ikisinin arasındaki fiyat farkı da çok düşük şuanki aldığın fps yi beğenmesen bile ileri de 2k monitör lazım olur her türlü

Hocam bu benim bütçeyi aşar. 5 binden fazla vermeyi düşünmüyordum. Bu karta da 2k çok önerildiğini gördüm fiyat farkına değecekse 7500 civarına çıkabilirim anca.
trendyolda da aynı ürün satılyıor ve peşin fiyata 3 taksit yapıyor o şekilde değerlendirebilirsiniz

hepsiburada bazı kartlara 6 ve 9 taksit dahi yapıyor

Hocam sistem bütçemi zorladı o yüzden en iyisini değil de en fiyat performans olanını kovalıyorum ya. Almışken 2k almak çok daha iyi tabi keşke 6k civarına idare bir şey olsa 2k'da karar kılırsam biraz bütçe arttırmayı beklemem gerekecek.

Hocam sistem bütçemi zorladı o yüzden en iyisini değil de en fiyat performans olanını kovalıyorum ya. Almışken 2k almak çok daha iyi tabi keşke 6k civarına idare bir şey olsa 2k'da karar kılırsam biraz bütçe arttırmayı beklemem gerekecek.
bence bekleyin hocam çünkü ileride pişman olursunuz veya da dediğim gibi taksitle alabilirsiniz vade farksız taksit yapılıyor

Geri