Teknik Servis Bilgisayarımdan Gta 5 Oynuyor

Reaksiyon skoru
84
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımdaki bir sorundan ötürü 1 hafta önce trendyol üzerinden teknik servis için iade ettim. İade ederken sorunumu, iletişim bilgilerimi ve bilgisayarın şifresini yazmıştım. Ürünü betaplus satıcısından almıştım ve bana bilgi verilmeden bilgisayarım ile oynuyorlar. Trendyol ile şimdi iletişime geçtim ve satıcıya e-mail attılar. Ne yapmalıyım ?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-06-12 203635.webp
    Ekran görüntüsü 2026-06-12 203635.webp
    135.5 KB · Hit: 186
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımdaki bir sorundan ötürü 1 hafta önce trendyol üzerinden iade ettim. İade ederken sorunumu, iletişim bilgilerimi ve bilgisayarın şifresini yazmıştım. Ürünü betaplus satıcısından almıştım ve bana bilgi verilmeden bilgisayarım ile oynuyorlar. Trendyol ile şimdi iletişime geçtim ve satıcıya e-mail attılar. Ne yapmalıyım ?
Sıfırlamadan neden iadeye yolladın?

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımdaki bir sorundan ötürü 1 hafta önce trendyol üzerinden iade ettim. İade ederken sorunumu, iletişim bilgilerimi ve bilgisayarın şifresini yazmıştım. Ürünü betaplus satıcısından almıştım ve bana bilgi verilmeden bilgisayarım ile oynuyorlar. Trendyol ile şimdi iletişime geçtim ve satıcıya e-mail attılar. Ne yapmalıyım ?
reis servise verirken bi zahmet oturumuda kapat dicemde adamlar neden şahsi şeylere giriyorlar oldu olacak pc içindeki fotoğraflarıda araştırsınlar - şikayette bulun steamde oturum açma yerlerinden ss falan al kanıt olsun

eğer oyunda sorun yaşadım dediysen oyunda deniyorlar doğru

Bir de niye hesaplardan çıkmadın Kral bilgilerini falan vermeseydim keşke formatlasınlar PC’yi ne yapacaklar senin şifreni oturumunu ?

Şifreni değiştirince çıkmıyor mu bütün açık hesaplardan ?
Evet çıkıyor. Çıkış yapmalı mıyım ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de niye hesaplardan çıkmadın Kral bilgilerini falan vermeseydim keşke formatlasınlar PC’yi ne yapacaklar senin şifreni oturumunu ?
İlk defa teknik servise işim düştü bende direkt gönderdim :(

reis servise verirken bi zahmet oturumuda kapat dicemde adamlar neden şahsi şeylere giriyorlar oldu olacak pc içindeki fotoğraflarıda araştırsınlar - şikayette bulun steamde oturum açma yerlerinden ss falan al kanıt olsun
Pc içinde çok özel bir şeyim yok sadece oyun hesaplarım ve ders notlarım var

Kral adamlar her gün mü oynuyor yoksa yeni mi oldu bu olay biraz daha aç. Şikayetini şu oyunda şu problemi yaşadım diye belirttiysen adamlar deneyebilir ordan yani. Ben garantiye gönderdiğimde geri şifresiz gelmişti benim pc mesela :D

• Beğen
Reaksiyonlar: com2
Kanka sen iadeye mi yolladın yoksa sorunu çözüp gönderecekler mi ?
Sorunu çözüp geri yollayacaklar eğer çözülmezse teknik servisin sıfırlaması gerekiyor. Trendyol ile konuştuğumda da böyle söylemişlerdi

Kral adamlar her gün mü oynuyor yoksa yeni mi oldu bu olay biraz daha aç. Şikayetini şu oyunda şu problemi yaşadım diye belirttiysen adamlar deneyebilir ordan yani. Ben garantiye gönderdiğimde geri şifresiz gelmişti benim pc mesela :D
İlk defa şimdi gördüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,523
Üyeler
198,147
Son üye
Onurbeey007
Geri