Kaç yıldır hiç Dondurma yemedin miAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Tarçınlı Dondurma (%81) yıllardır ilk defa dondurma yicem hadi bakalım. ben minimum tutar için gerekli 200 liraya iki su 70tl indirimli %100 meyve suyu 70tl bi de indirimli sleepy aldım o da 70tl
sabah bimden nogger çakması adora aldım arkasında bitkisel süt yazıyodu ona. konudaki önceki mesajlara gönderme olarak yazdımKaç yıldır hiç Dondurma yemedin mi
benimde umudum yokMigros muhtemelen iptal eder gibime geliyor siparişe ek yaparak peş peşe 10 sipariş verenler var. Sabah iptaller gelir. Migros böyle durumlarda genelde iptal ediyor. Getirdeki gibi teslimat sağlanmaz.
Nerdeyse her dondurmada bir hile var bazılarında hiç süt yok bazıları az koyuyor bazıları yüzde 100 diyip yüzde 20 falan koyuyor dondurma sektörü iyice lükse girmeye başladısabah bimden nogger çakması adora aldım arkasında bitkisel süt yazıyodu ona. konudaki önceki mesajlara gönderme olarak yazdım
Hesab oluştururken gerçek ad soyad la kayıt olmam ben olsamşu migros moneye kayıt oluşturuyorum soyadımı yazıyorum (çelik) kabul etmiyor farklı soy adı yazıyorum kabul ediyor 21 senelik bekaretimi tek seferde aldı site soyadımı anne tarafından koydum
yabancı site olsa öyle yaparımda migros sonuçtaNerdeyse her dondurmada bir hile var bazılarında hiç süt yok bazıları az koyuyor bazıları yüzde 100 diyip yüzde 20 falan koyuyor dondurma sektörü iyice lükse girmeye başladı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hesab oluştururken gerçek ad soyad la kayıt olmam ben olsam
geçen çikolata aldılar 10 kutu falan getirdi migros iptal etmedi ustam gelir belkiMigros muhtemelen iptal eder gibime geliyor siparişe ek yaparak peş peşe 10 sipariş verenler var. Sabah iptaller gelir. Migros böyle durumlarda genelde iptal ediyor. Getirdeki gibi teslimat sağlanmaz.