❌İndirim Bitti! Carte Dor 3 Adet 237 TL

1781301679965.webp
1781301784651.webp
Tarçınlı Dondurma (%81) yıllardır ilk defa dondurma yicem hadi bakalım. ben minimum tutar için gerekli 200 liraya iki su 70tl indirimli %100 meyve suyu 70tl bi de indirimli sleepy aldım o da 70tl

ankaranın tum yamyamları benım semtte heralde dondurmaların %80 ni bitmiş

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Migros muhtemelen iptal eder gibime geliyor siparişe ek yaparak peş peşe 10 sipariş verenler var. Sabah iptaller gelir. Migros böyle durumlarda genelde iptal ediyor. Getirdeki gibi teslimat sağlanmaz.

şu migros moneye kayıt oluşturuyorum soyadımı yazıyorum (çelik) kabul etmiyor farklı soy adı yazıyorum kabul ediyor 21 senelik bekaretimi tek seferde aldı site soyadımı anne tarafından koydum

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
sabah bimden nogger çakması adora aldım arkasında bitkisel süt yazıyodu ona. konudaki önceki mesajlara gönderme olarak yazdım
Nerdeyse her dondurmada bir hile var bazılarında hiç süt yok bazıları az koyuyor bazıları yüzde 100 diyip yüzde 20 falan koyuyor dondurma sektörü iyice lükse girmeye başladı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şu migros moneye kayıt oluşturuyorum soyadımı yazıyorum (çelik) kabul etmiyor farklı soy adı yazıyorum kabul ediyor 21 senelik bekaretimi tek seferde aldı site soyadımı anne tarafından koydum
Hesab oluştururken gerçek ad soyad la kayıt olmam ben olsam

ya bu varya lolde bug bulmaya benziyor şansına denk gelirse oluyor işte her yamada viegonun bozulması gibi çarın bir şeyi bozuk bulmak gerekiyo uygulamalarında böyle bir şeyleri bozuk bulmak lazım denk gelen ilk kişide feci abuse ediyo

Nerdeyse her dondurmada bir hile var bazılarında hiç süt yok bazıları az koyuyor bazıları yüzde 100 diyip yüzde 20 falan koyuyor dondurma sektörü iyice lükse girmeye başladı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hesab oluştururken gerçek ad soyad la kayıt olmam ben olsam
yabancı site olsa öyle yaparımda migros sonuçta

Migros muhtemelen iptal eder gibime geliyor siparişe ek yaparak peş peşe 10 sipariş verenler var. Sabah iptaller gelir. Migros böyle durumlarda genelde iptal ediyor. Getirdeki gibi teslimat sağlanmaz.
geçen çikolata aldılar 10 kutu falan getirdi migros iptal etmedi ustam gelir belki

teki 70 tlden iki tane carte dor aldım tek onun stoğu kalmıştı kardeşim bayram eder artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,313
Üyeler
197,864
Son üye
yetimhanekundacisi45
Geri