RX 9070xt Sürücü Sorunu

Bu arada kablolamaya dikkat ettin mi ve hataya dair detaylı bilgi verir misin? Hangi durumlar da oluyor sadece bir oyuna mı bağlı yoksa durduk yere mi oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı chopset aynı kart bizde neden yok dostum donanımsal bir sorun yoksa fabrikadan aynı çıkıyor aynı sürücüyü kullanıyoruz. Adam iade edip başka alicam dememiş sorun çözmeyip boş bos şunu bunu al diyeceksiniz yorum yapmayın
Kartı fiziksel olarak görüyor sistem ama windows devre dışı bırakmış ekran kartını

Kartı fiziksel olarak görüyor sistem ama windows devre dışı bırakmış ekran kartını
Muhtemelen sorun bundan kaynaklanıyor acaba windows mu sorunlu yoksa driver da çakışma mi oluyor onu anlamak lazım.

Windows ile bir çakışma konusu olabilir dediğimi yapıp tekrar dener misin
Söyle söyleyeyim ben her hata da sürücü yok sürücü bulunmuyor silinmis tarzında mesajlar aldığım için her seferinde ddu ile tekrar sürücü temizleyip öyle kurdum.ve oto sürücü yükleme seçeneği kapalı olduğu için Windows un cakismadigina eminim çünkü driver kurnadan önce konyrol ediyorum Windows un kurduğu bi sürücü bulunmuyor

Bu arada yanlış bağlantı. Tek kablodan çıkan 2 başlığı kullanmışsın. Biri uzatma için onun. Psu dan 2 tane ayri ayri cikan 6+2 pin takacaksin

Ha anladım ama bu sürücü yok yada silindi gibi hata vermesine sebep olur mu
Pc ti kapat. Psu salteri kapat. Psu kablosunu cikar.
Power a 5-10 sn basili tut. Statik elektrigi boşalt. Ikinci ayri bir kablodan 6+2 pin tak ona
Once fiziksel olarak sorunu hallet. Sonra yazilimsal bak

Ne kadar güzel boş muhabbet yapıyorsun sen öyle
Gold nasıl olduğu belli boş boş yorum atmış sanırım çözüm üretmek sıfır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde kartı iyice pci slotuna oturttu güç kablosu da sağlam otursun

Benim merak ettiğim sadece bir oyun yada uygulamada mı bu hatayı veriyor

Ha anladım ama bu sürücü yok yada silindi gibi hata vermesine sebep olur mu
Bilgisayarındaki usb portunun bozukluğunda bile amd software hata veriyor titiz bu konuda :D ramim bozulduğunda amd sürücüleri çöküyordu sürekli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,702
Üyeler
197,736
Son üye
xxxgxy
Geri