🔥İndirim Xiaomi Tv Stick 4k 2nd Gen Android Medya Oynatıcı Dolby Vision & Hdr10+ 2949 TL

Amazon da aynı fiyat indirim neresinde tam olarak
Amazonda da aynı fiyat olması ürünün fiyatının düşük olmadığı anlamına mı geliyor? Ben trendyolda gördüm oradan paylaştım. Amazon ve trendyol harici en düşük 3400 tl fiyatı var. Ve satıcısının yorumları bu şekilde. Onu baz alsak dahi 2950 tl civarı olan bir üründe 450 tl indirim olmuş oluyor? Az mı?

Ekler

• IMG_8244.webp
    IMG_8244.webp
    73.1 KB · Hit: 149
  • IMG_8243.webp
    IMG_8243.webp
    112.2 KB · Hit: 152
Amazonda da aynı fiyat olması ürünün fiyatının düşük olmadığı anlamına mı geliyor? Ben trendyolda gördüm oradan paylaştım. Amazon ve trendyol harici en düşük 3400 tl fiyatı var. Ve satıcısının yorumları bu şekilde. Onu baz alsak dahi 2950 tl civarı olan bir üründe 450 tl indirim olmuş oluyor? Az mı?
3089 a satilmis 6 aydır yani biraz soğuk fırsat indirimi olmus arkadaş haklı ama olur öyle şeyler arada takma kafaya :)

Son düzenleme:
1080p versiyonundan cok sikayet duyuyordum (kilitlenme, resetlenme vs.) 4k versiyonun da duzelttiler mi bilmiyorum ama almadan forumlarda konu basliklarini bulup arastirin hangi versiyon olursa olsun. Tv box daha stabildi.

Geri