RX 9070xt Sürücü Sorunu

Bilgisayarındaki usb portunun bozukluğunda bile amd software hata veriyor titiz bu konuda :D ramim bozulduğunda amd sürücüleri çöküyordu sürekli.

Arkadaşlar çok iyi bir yeri görmüş kabloyu yanlış takmışsın psu'dan çıkan 2 kabloyu da takman lazım derdine muhtemelen derman olur.

Yüksek ihtimal yanlış kablolama yaptığı için windows algilamadi. Dxdiag da vram 0 gözüküyor ve hata kodu 22 vermiş. Kablolamayi duzeltince sorun çözülür muhtemelen

Hayır durduk yere chrome da YouTube videosu izlerken bu soru u yaşadım. Gözden kaçırmış olabilirim üzgünüm.
Bir kere mi oldu? Chrome dan ayarlardan donanım hızlandırma kapat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yüksek ihtimal yanlış kablolama yaptığı için windows algilamadi. Dxdiag da vram 0 gözüküyor ve hata kodu 22 vermiş. Kablolamayi duzeltince sorun çözülür muhtemelen
Chrome da çokmuş yük altında da değil ben şuan chrome dan şüphelendim donanım hızlandırma bazen stabilite bozuyor haliyle kablolama da vs sorunda Varsa hata vermesi doğal duruyor

Hayır durduk yere chrome da YouTube videosu izlerken bu soru u yaşadım. Gözden kaçırmış olabilirim üzgünüm.
donanım hızlandırıcı açık mı chrome ayarlarında
onu kapatmayı deneyebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar çok iyi bir yeri görmüş kabloyu yanlış takmışsın psu'dan çıkan 2 kabloyu da takman lazım derdine muhtemelen derman olur.
yok ya hiçbir işe yaramadan boş boş mesaj yazarak gold oluyormuş arkadaş
bezdim şu 9070 xt konularının direkt driver diye konu açılmasından, amd niye şu uyarıyı artık kaldırmıyor bıktım usandım
tarayıcılardaki donanım hızlandırma amd driverlarıyla çakışıyor ondan kaynaklı da olabilir eğer 2 farklı sorun kaynağı varsa

Bu arada hata verince olay goruntulueyci de gözükmemesi normal yeniden başlatınca görüyor onu bilmediğimiz için kartı görmüyor sandık konuştukça detay aldık bu detayları en başta almalıydık

Chrome da çokmuş yük altında da değil ben şuan chrome dan şüphelendim donanım hızlandırma bazen stabilite bozuyor haliyle kablolama da vs sorunda Varsa hata vermesi doğal duruyor
Kablolamayi daisy chain olarak yapmış. Windows ekran kartını tanımış ama vram 0 gözüküyor. Chrome bile acmaz.
9070 xt de yine ayni kablolamadan dolayi bir arkadaş hic görüntü alamamisti.

Kablolamayi daisy chain olarak yapmış. Windows ekran kartını tanımış ama vram 0 gözüküyor. Chrome bile acmaz.
9070 xt de yine ayni kablolamadan dolayi bir arkadaş hic görüntü alamamisti.
Elimizde iki seçenek var biri Chrome donanım hızlandırma sorunu ve papatya bağlanmış kablo.

Elimizde iki seçenek var biri Chrome donanım hızlandırma sorunu ve papatya bağlanmış kablo.
Chrome ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ya. Ben de aynı kartı kullanıyorum.
Bu windows un en çok sevmediğim yönü kendi kendine driver yüklemesi. Tabi bazi ayarları sıkıntılı. Onu da zaten kapatınca sorun çözülüyor.
Ama bu arkadasin durumunda iyi biaey yapmış windows. Ekran kartını devre dışı bırakmış.
320 w tdp ile çalışan gpu yu tek kablo üzerinden calistirsa cok surmez. O kablo erimeye başlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,702
Üyeler
197,736
Son üye
xxxgxy
Geri