Ultra 5 245kf - RTX 5070 - 1 Tb SSD - Ekranlı Kasa Sistem 57.999 TL!

Alıntıyı görüntüle
Ben aldım zaten? Ama bu ürün maks 5 dk durdu. Milleti yanlış yönlendirip sanki bu fiyata satılıyormuş gibi algı yapıyorsun.
Vatan ram indirimde de diğer indirimde de yüzlerce insan ürün satın aldı. Devamlı ürün indirimi olacak diye bir kaide heralde yok ama bunun anlamı da gidip 58 bine 16 ramli sistem alıp kazık yenmesi olmaması lazım. Bu arada 32 ram 11.5k aldım evet ancak bu sistemi alırsa 16 rame aynı parayı veriyor adam. Anakartı da sen ben aldıysam demek ki gayet alınıyormuş.. Bu konuda pek sıcak bir fırsat yok. Algı yapan sen oluyorsun bu durumda 🤣

Ya şu paraf neymiş incehesapta ayrı burda ayrı. Yapın hepsine bi 6 taksit yolumuzu bulalım 🥲

Vatan ram indirimde de diğer indirimde de yüzlerce insan ürün satın aldı. Devamlı ürün indirimi olacak diye bir kaide heralde yok ama bunun anlamı da gidip 58 bine 16 ramli sistem alıp kazık yenmesi olmaması lazım. Bu arada 32 ram 11.5k aldım evet ancak bu sistemi alırsa 16 rame aynı parayı veriyor adam. Anakartı da sen ben aldıysam demek ki gayet alınıyormuş.. Bu konuda pek sıcak bir fırsat yok. Algı yapan sen
Ben memnunum hocam aldığım fiyattan. İkinci el milletin artığını toplamayı sevmiyorum sürekli indirim kovalayacak kadar da hayatsız değilim buraya yazıyorum çıkıyorum zaten. Herkes kendi sistemiyle mutluysa problem yoktur. 😊

Biraz da bağlam önemli gibi. Ben AI için de kullanacağımdan RTX aldım mesela, AMD alamazdım. Uzun bir süre de üstüne ekleme yapamam bu yüzden uzun dönem için güvenilir olmasını da istiyordum. Belki ileride veya hatta 1-2 hafta içinde bile uygun indirimlerle iyi bir PSU, soğutucu bulunabilir ama benim için 2 bin TL daha ucuza almak için bu stresi yaşamanın anlamı yoktu.
Kasa mantıklı da soğutucuya pek gerek yoktu markanın pek önemi yok o işte, ikisi de neredeyse aynı zaten sadece MSI siyaha boyanmış.

Hayırlı olsun tabi 600TL büyük para değil bu sistemde.

Ya şu paraf neymiş incehesapta ayrı burda ayrı. Yapın hepsine bi 6 taksit yolumuzu bulalım 🥲
Nefret ediyorum bu bankadan. Maaş hesabım olduğu dönemde de sorun yaşadım, hgs iadesinde de sorun yaşadım, hat değişikliği aktivasyonu için de günlerce uğraştırdı. Her bankadan kredi kartım var sadece bunlara başvururken sorun yaşıyorum. Yıl olmuş 2026 gidip şubeden başvuru yapınız diyor. Çağrı merkezindeki de diyor ki bol bol alışveriş yapın 4 ay sonra tekrar deneyin başvuru yapmayı 😂 başüstüne ya dedim. Taksit avantajı için tüketiciyi böyle kalitesiz bankalara muhtaç etmek de satıcıların bileceği iş. Napalım almayız olur biter.

kardeşime bu sistemi almayı düşünüyorum. Parça al-sat ile uğraşmak istemediğim için direkt siteden güncelleyip siparişi geçeceğim. Normalde AMD işlemci düşünüyordum, sistemdeki mevcut işlemci nasıldır, performans olarak üzer mi? Bütçemi 60-65 bin TL'ye kadar esnetebilirim. Bu bütçeye göre konfigürasyonda neleri değiştirmeliyim?

performans olarak üzecek bir ürün değil. muadili 9600x. ilerde yetmediği vakitte ultra 270k plus (ultra 9 285k dengi hatta daha iyi) takıp devam edebilirsiniz.
Şu sistemle konudaki sistem arasında kararsız kaldım: https://www.incehesap.com/alys-gold-oem-paket-fiyati-50901/
Hangisini tercih etmek daha mantıklı olur? Eğer konudaki kasayı al derseniz, özelleştirme kısmından hangi parçalara ayar çekmeliyim? Şimdiden teşekkürler.
Oynayacagi oyunlar valorant roblox vb. arada rdr2 gibi hikayeli oyunlar da oynamak istiyor ve monitor u de yok su an. 1K monitorlu sistem ile 5060ti ile de takilabilir. 5070 de alsak 1k monitor istiyor gibi. Butce 60-70 arasi monitor dahil sistem ariyorum kisacasi

7800x3d 10k 2.el
X670 sıfır 5k forumda konu açıldı
9070 23k forumda konu açıldı
360 sıvı sogutma 2k forumda konu açıldı
1tb m2 ssd 4k forumda konu açıldı
32 gb 5600mhz ram 11.5k 2.el
Delta pusu 750w Gold 2k konu acılmıstı

Topladıgım sistem bu, şimdi bu konudaki hazır şekilde almak ne kadar mantıklı bilemicem
kral ilerleyen mesajlarını okudum da ultra iyi fiyata falan sistem yaptığını sanmışsın da , kaçırdığın kısımlar da şunlardı;
r9 9900x 10k itopya verdi, haliyle 7800x3d pahalı kalmış
9070 de vatan yine 20k verdi 3 k zarar hemde kötü model almışsın hatta xt nitro 28k verdi burada 23k aldığın kart bana göre indirim mantığı ve çevresinden bakıyorsak normal fiyatından almışsın.
ayrıyeten son 3 ayda olan indirimlere göre ram de kazık yemişsin :D
x670 fiyat mükemmel ama. ssd ise normal . psu bilmiyorum ama 2k 750w gold iyi parça

7800x3d 10k 2.el
X670 sıfır 5k forumda konu açıldı
9070 23k forumda konu açıldı
360 sıvı sogutma 2k forumda konu açıldı
1tb m2 ssd 4k forumda konu açıldı
32 gb 5600mhz ram 11.5k 2.el
Delta pusu 750w Gold 2k konu acılmıstı

Topladıgım sistem bu, şimdi bu konudaki hazır şekilde almak ne kadar mantıklı bilemicem
annem-kızar-v0-f8dhseq364d61.webp

kral ilerleyen mesajlarını okudum da ultra iyi fiyata falan sistem yaptığını sanmışsın da , kaçırdığın kısımlar da şunlardı;
r9 9900x 10k itopya verdi, haliyle 7800x3d pahalı kalmış
9070 de vatan yine 20k verdi 3 k zarar hemde kötü model almışsın hatta xt nitro 28k verdi burada 23k aldığın kart bana göre indirim mantığı ve çevresinden bakıyorsak normal fiyatından almışsın.
ayrıyeten son 3 ayda olan indirimlere göre ram de kazık yemişsin :D
x670 fiyat mükemmel ama. ssd ise normal . psu bilmiyorum ama 2k 750w gold iyi parça
Oyunlarda önbellek önemli yani %1 fps R9 9900x benim işime yarayacak bir işlemci değil. Onu render ve editle ile uğraşan arkadaşlar kullansın ha alan olabildiyse ne mutlu o fiyata, 7800x3d 10k pahallı kaldıysa muadil paylaşabilirsin görelim hep beraber. 5800x3d bile 16 17k ikinci el sitelerinde 🤣 Aynı şekilde 32 ramler de şuan 15 bandında. 1 tb gen4 ssd 4k fiyata satıldı. Hepsini forum sayesinde aldı insanlar. Devamlı ürün indirimleri olmaya devam ediyor iyi bir takibe yaklaşık 1 ayda bu sistemden çok daha iyisi toplanır. Sonuç olarak sistem toplama hakkında bilgisi olmayanları sıcak fırsat diye kandırırsınız anca, tebrikler 😉

Oyunlarda önbellek önemli yani %1 fps R9 9900x benim işime yarayacak bir işlemci değil. Onu render ve editle ile uğraşan arkadaşlar kullansın ha alan olabildiyse ne mutlu o fiyata, 7800x3d 10k pahallı kaldıysa muadil paylaşabilirsin görelim hep beraber. 5800x3d bile 16 17k ikinci el sitelerinde 🤣 Aynı şekilde 32 ramler de şuan 15 bandında. 1 tb gen4 ssd 4k fiyata satıldı. Hepsini forum sayesinde aldı insanlar. Devamlı ürün indirimleri olmaya devam ediyor iyi bir takibe yaklaşık 1 ayda bu sistemden çok daha iyisi toplanır. Sonuç olarak sistem toplama hakkında bilgisi olmayanları sıcak fırsat diye kandırırsınız anca, tebrikler 😉
emin ol ben senin sistemine çamur atmak için yazmadım. sonra ki mesajlarına istinaden yazdım. ki burada yarış yok. burada bi çok kişi senin setupdan daha iyi pc yaptığına emin olabilirsin yani. hiç bilmeyen adamlarında fırsat ürünü alıp(yetişemezler ) iyi kasa yapabileceklerine 0 ihtimal veriyorum. öyle kişilerin f/p kralı hazır kasa almalarını öneriyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

itopya r9 mu verdi o paraya 9700x değil miydi o
r9 9900x de 10k verdi r7 9700x de 10k verdi,farklı hafta ve farklı günlerde.hatta r9 9900x3d de 18k verdi
tabii yersen stok 5'İdi

Uygunsuz davranış
emin ol ben senin sistemine çamur atmak için yazmadım. sonra ki mesajlarına istinaden yazdım. ki burada yarış yok. burada bi çok kişi senin setupdan daha iyi pc yaptığına emin olabilirsin yani. hiç bilmeyen adamlarında fırsat ürünü alıp(yetişemezler ) iyi kasa yapabileceklerine 0 ihtimal veriyorum. öyle kişilerin f/p kralı hazır kasa almalarını öneriyorum.

r9 9900x de 10k verdi r7 9700x de 10k verdi,farklı hafta ve farklı günlerde.hatta r9 9900x3d de 18k verdi
tabii yersen stok 5'İdi
bu lavuğu ciddiye alıp da mesaj yazma bence ne yazdığından haberi yok :D

10 saniyede biten indirimlerden ve 2. el parçalarla fiyat hesaplamış bir de zeki zeki takılıyor :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,615
Üyeler
197,510
Son üye
ebrsrnarin21
Geri