🔥İndirim Sapphire Rx9070 (XT Değil) 28.999 TL 6 Taksit

Hocam ben de mesajını görmüştüm, hatta arkadaşın verdiği cevap biraz hırslı gelmişti. Bir daha bu fiyatları görebiliyormusun görelimm...:mad: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ben de bu kadar düşeceğini beklemiyordum, açıkçası haksız çıkacağınızı varsaymıştım ama beklentiniz baya tutarlıymış.

Ancak ben Türkiye’deki teknoloji satıcılarının bu suni düşüşü, piyasaya biraz daha hâkim olduklarında hep beraber keseceklerini düşünüyorum.Sanırım kimse bir şey almıyor para akışı yok diye globale yakın hatta kısmen ucuz ürün satıyorlar.

ben sadece tahminen çip ve ram krizinin etkisini 6 ay – 1 yıl içinde görürüz diye düşünüyorum.GPU fiyatlarıda şişecek gibi geliyor (UMARIM YANILIRIM VE ŞİŞMEZ).
teşekkürler hocam. bende katılıyorum ve şöyle izah edeyim. sadece şuan için bu fiyatlar tutarlıdır ve görmeliyiz de cunku mevcut kosullar buna cok uygun. fiyatlar düşündüğüm fiyatlara ara ara geldi.beklentilerim dahilinde bir 5 ay daha buralara yakın fiyatlar görebileceğimiz yönünde gibi. ondan sonrasını açıkçası pek kestiremem mümkün değil.

Asus prime 5060ti 16gb var satıp bunu almak istiyorum sizce değermi forumda 0 olarak 25bine satan var o yüzden değiştirmek istiyorum

Asus prime 5060ti 16gb var satıp bunu almak istiyorum sizce değermi forumda 0 olarak 25bine satan var o yüzden değiştirmek istiyorum
Sitede ikinci elde biri 24 e satıyor bunu anlaşıp sat Al bence

Overclock.net'te bu kartın tdp artırma ve vbios modlama rehberleri var, %5-10 daha performans artırabilirsiniz ille de xt beklemenize gerek yok.

Overclock.net'te bu kartın tdp artırma ve vbios modlama rehberleri var, %5-10 daha performans artırabilirsiniz ille de xt beklemenize gerek yok.
Bios tehlikeli de güzel bir uv ve memory oc ile bu kart xt olur ben de vardı düz model %1-3 performans farkı kalmıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,734
Üyeler
197,543
Son üye
Turk129
Geri