Çözüldü✓ Havit H2015pro Alınır mı Başka Alternatif Önerir Misiniz?

Irisiumm

80+
Reaksiyon skoru
47
Bütçe
2000
Kulaklık almayı düşünüyorum gamepower aero düşünüyodum fakat çok önermediler bu fiyat bandında önerdiğiniz başka kulaklık var mıdır yoksa h2015pro mu almalıyım kablolu kablosuz çok farketmez ama kablosuz olması daha rahat olur benim için..
bütçe 2000 2500 arası daha ucuzuda olur..
kriterimde çok yok rahat ve dayanıklı olması şimdiden teşekkürler..

ben bu markadan farklı model bir kulaklık almıştım 2 3 yıl önce daha 1 aylıkken arıza sonucu garantiye gönderdim adamlar bi sövmediği kaldı onun dışında ses mikrofon kalitesi güzeldi

ben bu markadan farklı model bir kulaklık almıştım 2 3 yıl önce daha 1 aylıkken arıza sonucu garantiye gönderdim adamlar bi sövmediği kaldı onun dışında ses mikrofon kalitesi güzeldi
hangi modeliydi fuxi serisine bulaşmayın diyolar dandik bi seriymiş sanırsam yeni modellerinde geliştirmişler kendilerini galiba h2002p yi baya öneriyolar f/p olarak bu modelde gözüme güzel geldi ama yeni çıkmış model o korkuttu beni biraz alternatif önerdiğiniz varsa beklerim..

hangi modeliydi fuxi serisine bulaşmayın diyolar dandik bi seriymiş sanırsam yeni modellerinde geliştirmişler kendilerini galiba h2002p yi baya öneriyolar f/p olarak bu modelde gözüme güzel geldi ama yeni çıkmış model o korkuttu beni biraz alternatif önerdiğiniz varsa beklerim..
hatırlamıyorum h20 li bir şey idi servisleri çok kötü malzeme kalitesine dikkat etmek gerekiyor plastik kullanıyorlar benimki de kırıldı kafama takarken çok dandikler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,452
Üyeler
198,764
Son üye
Batıkgemi

Geri