❌İndirim Bitti! Getir - Getirbüyük Algida İndirimi

SütveBal

80+
Reaksiyon skoru
36
Merhabalar bi arkadaş daha açmıştı fakat aşağılarda kalmış ana ekrandan düşmüş ben 4 nogger 2 magnum 1 cornettoyu getirme ucretiyle 300 tl ye aldım bi magnumun 90 lira oldugunu var sayarsak gercekten guzel bi kampanya 500 Tl' ye 250 TL gibi bir indirim uygulanıyor bu sıcak günlerde gayet tatlı kampanya bence :D
1781444717079.webp
1781444734283.webp

ala ala evde yer kalmadı fugsdfıu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

her konu aynı muhabbet yok buz yok boykot sizene kardeşim isteyen istediğini alsın
İçeriği o kadar kötü ki bilmeyen arkadaşlar öğrensin diye yazıyorlar. Belki 1 kişi bile farkına varıp vazgeçerde sağlığına faydası dokunur.
Bence sizde kasmayın bu kadar alacaksanız alın ama sizin sağlığınızı düşünen kişilere karşı bu kadar saldırgan olmayın.

Bende yok.

arkadaşlar ürünü boykot veya o bu diye acmadım indirim gördüm paylaştım yararlanmak isteyen dondurma seven arkadaşlar görsün diye paylasıldı alanlara şimdiden afiyetler olsun :)

50 tllik magnumdan sonra sarmadı
o da güzel indirimdi yakalayana .d

olmuyor kampanya gözüküyor ana ekranda ama sepette gözükmüyor
bazı ürünlerde olmayabilir olan ürünlerle tekrar deneyin

yada konumunuzdan dolayı da olmuyor olabilir. yada konumunuzdan dolayı da olmuyor olabilir

arkadaşlar ürünü boykot veya o bu diye acmadım indirim gördüm paylaştım yararlanmak isteyen dondurma seven arkadaşlar görsün diye paylasıldı alanlara şimdiden afiyetler olsun :)

o da güzel indirimdi yakalayana .d

bazı ürünlerde olmayabilir olan ürünlerle tekrar deneyin

yada konumunuzdan dolayı da olmuyor olabilir. yada konumunuzdan dolayı da olmuyor olabilir
Kampanya var tıklıyorum atıyorum sepete ama düşmüyor garip.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,553
Üyeler
197,493
Son üye
shyNNN
Geri