16gb Rami 32gb Ram Yapmalımıyım

XneverX

80+
Reaksiyon skoru
27
Selam ben rust bağımlısı bir insanım geçen bilgisayar alayım dedim eskisi yetmiyor diye unlost eco 4 rx9060xt ryzen 5 7500F 16gb ram aldım bazı videolarda low 2kda 200 fps veriyor diyor ama 32gb ram kullanıyorlar rust ve rekabetci oyunlar icin sizce 32 gb rame cıkmalımıyım bütcede sıkıntı yok 2. el alacağım ram tipide 5600mhz cl46 XPG

Para varsa yüzde yüz alınır ya 16 gb ram yetmiyor ben de marvel rivals oynuyorum arkada kickten yayın izlesem oyuna anlık 2-3 sn drop giriyor ve çok rahatsız ediyor hele dc wp epic steam derken iyice beter oluyor para varsa yüzde yüz alınır ben de vatancığımı bekliyorum umarım bi ram indirimi yaparda alırım

Bendede aynı sorun varıdı rust haric bişey acayım anında pc kasıyor takılı kalıyordu 32 gb yaptım sıfır sıkıntı

Selam ben rust bağımlısı bir insanım geçen bilgisayar alayım dedim eskisi yetmiyor diye unlost eco 4 rx9060xt ryzen 5 7500F 16gb ram aldım bazı videolarda low 2kda 200 fps veriyor diyor ama 32gb ram kullanıyorlar rust ve rekabetci oyunlar icin sizce 32 gb rame cıkmalımıyım bütcede sıkıntı yok 2. el alacağım ram tipide 5600mhz cl46 XPG
Raminin özellikleri kötü diyebilirim parada sıkıntı yok demişsin benden tavsiye elindekini hızlı satmak için güzel fiyata sat üstüne ekleyip daha iyi değerli bir takım ram al.

Raminin özellikleri kötü diyebilirim parada sıkıntı yok demişsin benden tavsiye elindekini hızlı satmak için güzel fiyata sat üstüne ekleyip daha iyi değerli bir takım ram al.
hangi tip rami almalıyım peki

Mali yükümlülüğü bir kenara bıraktığımız zaman 32 gb ram özellikle Windows 11 kullanan birisi için 'must have' diyebilirim. Sunduğu rahatlık başka gerçekten. Arkada ne çalışıyor? ne kadar ram yiyor? Chrome 100mb fazla mı ram kullanıyor? gibi bütün sorular anında uçup gidiyor kafadan. Diğer yandan 5600mhz cl 46 önermem. 6000/30 yapmaya çalış.

Geri