Yardım Iphone 11imi Satacağım Yardım

sadexxxx

80+
Reaksiyon skoru
24
İPhone 11 true tune Face is her şey sorunsuz 4 yıl önce 1 yıl kullanılmış cihaz olarak almıştım fatura kutu kayıp tr kasa 10da10 pil 76 ekranda kullanıma bağlı 2 3 kılcal çizik var cihazda bu güne kadar sorun yaşamadım değişensiz kaça satmalıyım (model yükselteceğim)

Son düzenleme:
İPhone 11 true tune Face is her şey sorunsuz 4 yıl önce 1 yıl kullanılmış cihaz olarak almıştım fatura kutu kayıp tr kasa 10da10 ekranda kullanıma bağlı 2 3 kılcal çizik var cihazda bu güne kadar sorun yaşamadım değişensiz kaça satmalıyım (model yükselteceğim)
Batarya yüzdesi kaç ?

Batarya yüzdesi kaç ?
hiç açılmadıysa 70 küsürdür
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İPhone 11 true tune Face is her şey sorunsuz 4 yıl önce 1 yıl kullanılmış cihaz olarak almıştım fatura kutu kayıp tr kasa 10da10 ekranda kullanıma bağlı 2 3 kılcal çizik var cihazda bu güne kadar sorun yaşamadım değişensiz kaça satmalıyım (model yükselteceğim)

yeni telefon alcaksan direk hepsburada eskiyi yenile yap ona ver, senin telefona 11k falan öderler. bi tane 17 falan al geç

Bende de iphone 11 vardı telefoncuda 9 bine aldılar.Taksitle aldığım 14 pro maxin parasından düştüler 9 bini.Öyle bir şey yapabilirsin

İPhone 11 true tune Face is her şey sorunsuz 4 yıl önce 1 yıl kullanılmış cihaz olarak almıştım fatura kutu kayıp tr kasa 10da10 pil 76 ekranda kullanıma bağlı 2 3 kılcal çizik var cihazda bu güne kadar sorun yaşamadım değişensiz kaça satmalıyım (model yükselteceğim)
7
Hocam bayılt dedik öldür demedik
7-anca doğru söylüyor

kaç gb
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

64 ise 7-8 çünkü telefoncu senden bunu alıp kar ekleyip satacağı için düşüğe alır

aynı şekildi benim telefonda takasla aldım ben indirimsiz 10000 düştü alacağım telefondan. genelde 8-10 arası gider.

8000tl den ilana koyulur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,646
Üyeler
197,521
Son üye
mercan75
Geri