🔥İndirim Vivo X300 Pro 16/512gb | #Cihan25 Kodu ile " 74.999,25 TL "

Prestij Olarak İki Markada Güzel Fakat

Samsung Kameralara Çok Önem Vermiyor .

Apple Desen Batarya Konusunda Zayıf Kameraya Lafım Yok Ama Düz Modellerde Sürekli Bir 60 Hz Algısı Var :)
17 de 120hz i koyduda cok apple oneren biri degilim zaten sadece verdiğin paranın değerini koruyor bu ülkede

Valla Adamların Hiç Bir Suçu Yok Bizim Faiş Vergi Sistemi Herşeyin İçine Ediyor .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dedi Ve Apple , Samsung Kısmından Daha İyi Fotoğraf Ve Video Çekiyor Telefon ?

Alıntıyı görüntüle
1781532147620.webp

sıralamaya iqoo koymamış .... , onlarda biliyor koysalar top 1 olcak sjsjsjjsjs

Olm falan dostum ne oluyor?
Askerlik arkadaşı mıyız?

Olm sizin anlama probleminiz mi var 😂
Adam oyuncudur performansı icin alır, digeri fotoğrafcıdır kamerası icin alır bunlar spesifik ozellikler oluyor. Genel kullanılabilirlik acısından satış kolaylıgı veya prestij acısından bir apple veya samsungla alakaları yok

Olm falan dostum ne oluyor?
Askerlik arkadaşı mıyız?
Tamamiyle dostane bir yaklaşım sıcak aile ortamı. Alt metin aramaya gerek yok.

Yani Bu Duruma Göre Fikrin Nedir ?
Ben alınacak bir fiyatta olduğunu düşünmüyorum. Android cihazlar (Samsung Ultra serisi hariç) ikinci ele geçtiği anda çok ciddi değer kaybediyor ve bu da benim için ciddi bir alım kriteri. Hastası, tutkunu alır bir şey diyemem ama 48 bine aldığım Honor'dan iki aylık temiz cihaz olmasına rağmen ciddi zarar ederek sattım ve haftalarca ilanda alıcı bekledi. Bir ara Apple merakım vardı mesela, 55 bine aldım memnun kalmadım ikinci elde 55 bine ilana koyduğum gün sattım.

Ben alınacak bir fiyatta olduğunu düşünmüyorum. Android cihazlar (Samsung Ultra serisi hariç) ikinci ele geçtiği anda çok ciddi değer kaybediyor ve bu da benim için ciddi bir alım kriteri. Hastası, tutkunu alır bir şey diyemem ama 48 bine aldığım Honor'dan iki aylık temiz cihaz olmasına rağmen ciddi zarar ederek sattım ve haftalarca ilanda alıcı bekledi. Bir ara Apple merakım vardı mesela, 55 bine aldım memnun kalmadım ikinci elde 55 bine ilana koyduğum gün sattım.
Anlatmaya calıstıgım seyi anlatabilmişsin helal olsun dostum

Anlatmaya calıstıgım seyi anlatabilmişsin helal olsun dostum
Ürünü Kullanmak İçin Alacaksın Zaten Zora Girince Telefon Neden Satasın ?

Sizin Düşünceniz O Yönden Telefon Alayım Zora Kalınca Değeri Yüksek Bir Şekilde Satayım .

Ürünü Kullanmak İçin Alacaksın Zaten Zora Girince Telefon Neden Satasın ?

Sizin Düşünceniz O Yönden Telefon Alayım Zora Kalınca Değeri Yüksek Bir Şekilde Satayım .
Kanka 2 sene sonra yenisine gectiginde apple ı aldıgın fiyata hatta daha fazlasına satabiliyorsun samsungta bile bu kadar değil hele diğer androidler fena değer kaybediyor satılmıyor.

Tamamiyle dostane bir yaklaşım sıcak aile ortamı. Alt metin aramaya gerek yok.
Tamam bende demek istiyorum ki Android telefonun kralı şuan Vivo.
Bir telefondan ne bekler insan?
İyi kamera, iyi işlemci, iyi ekran.
Bunların hepsini karşılıyor.
Samsung hangi konuda iyi söyler misin?
Kamera desen kötü,
İşlemci desen hepsi aynı firmanın amiral gemisi işlemcisini kullanıyor.
Honor ne yapıyor mesela. 10 bin mah telefon yapıyor.
Diyor ki kameram en iyisi değil ama bataryam en iyi benim gidiyor.
Android tarafında bence alinabilecek 2 marka kaldı. Vivo ve honor.
Apple'ı kıyaslamaya dahil etmiyorum çünkü orada insanlar ekosistem alıyor.
Ve devamlı Apple zam yaptığı için telefonu 6 ay sonra bile satsalar kar edebiliyorlar.
Samsung'da daha ilk haftadan fiyat düşüyor.
Kutuyu açtığın an -10k zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,213
Üyeler
197,639
Son üye
Nullg009
Geri