Loky
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 19,298
Tamam ama senin iddian Samsung'un değer kaybının daha az olduğu üzerine idi.Dostum satış olmazsa fiyatlar düşer ve lansmanda aldığın her ürün değer kaybeder. Piyasayı takip eden biri de, Samsung'un ilk üç dört ayda fiyatının ciddi düşeceğini bilir.
Değerin sürekli enflasyon ve kura göre güncellendiği cep telefonu markası Apple. Alırsın, zam gelir, ikinci elde sıfır aldığın fiyata satarsın...
Aynısını maalesef Android olan herhangi bir cihazda yapmak mümkün değil. Ben de Android olan herhangi bir cihaza bu kadar para bağlamayı kendi adıma gereksiz görüyorum. İlle alacak olsaydım, iki gün önce 63 bine düşen Magic 8 Pro'yu alırdım mesela ama o bile çinli bir cihaza göre yüksek geldi.
Şimdi gelmiş her ürün değer kaybeder diyorsun.
Bende biliyorum değer kaybettiğini.
Vivo da 99'dan çıkmış 81'e kadar düşmüş.
Bende diyorum ki benzer değer kaybı her firma da var.
Eğer son 6 ay içinde çıkmış telefonu alıp değer kaybına takılıyorsa insanlar ikinci elden en ucuzunu düşürecek ki zararı minimize etsin.
Her sene yeni model çıkarttıkları için 6 ay sonra dolar bazında neredeyse 3/1 ucuzluyor telefonlar. Yeni modeli çıkınca yarı fiyatına iniyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Turniyede resmi olarak olmadığı için eklemedim.Vivo Ve Oppo Fiyat Konusunda İyi Bence Dolu Dolu Kutu İçeriğide Sağlıyor .
Öyle Hemen Dip Fiyatlarıda Boylamıyorlar .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oppo'yu Eklemeyi Unutmuşsun![]()
Yoksa pixel de çok güzel cihazdır.