🔥İndirim Vivo X300 Pro 16/512gb | #Cihan25 Kodu ile " 74.999,25 TL "

Dostum satış olmazsa fiyatlar düşer ve lansmanda aldığın her ürün değer kaybeder. Piyasayı takip eden biri de, Samsung'un ilk üç dört ayda fiyatının ciddi düşeceğini bilir.

Değerin sürekli enflasyon ve kura göre güncellendiği cep telefonu markası Apple. Alırsın, zam gelir, ikinci elde sıfır aldığın fiyata satarsın...

Aynısını maalesef Android olan herhangi bir cihazda yapmak mümkün değil. Ben de Android olan herhangi bir cihaza bu kadar para bağlamayı kendi adıma gereksiz görüyorum. İlle alacak olsaydım, iki gün önce 63 bine düşen Magic 8 Pro'yu alırdım mesela ama o bile çinli bir cihaza göre yüksek geldi.
Tamam ama senin iddian Samsung'un değer kaybının daha az olduğu üzerine idi.
Şimdi gelmiş her ürün değer kaybeder diyorsun.
Bende biliyorum değer kaybettiğini.
Vivo da 99'dan çıkmış 81'e kadar düşmüş.
Bende diyorum ki benzer değer kaybı her firma da var.
Eğer son 6 ay içinde çıkmış telefonu alıp değer kaybına takılıyorsa insanlar ikinci elden en ucuzunu düşürecek ki zararı minimize etsin.
Her sene yeni model çıkarttıkları için 6 ay sonra dolar bazında neredeyse 3/1 ucuzluyor telefonlar. Yeni modeli çıkınca yarı fiyatına iniyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vivo Ve Oppo Fiyat Konusunda İyi Bence Dolu Dolu Kutu İçeriğide Sağlıyor .

Öyle Hemen Dip Fiyatlarıda Boylamıyorlar .

Oppo'yu Eklemeyi Unutmuşsun :)
Turniyede resmi olarak olmadığı için eklemedim.
Yoksa pixel de çok güzel cihazdır.

Eğer son 6 ay içinde çıkmış telefonu alıp değer kaybına takılıyorsa insanlar ikinci elden en ucuzunu düşürecek ki zararı minimize etsin.
Her sene yeni model çıkarttıkları için 6 ay sonra dolar bazında neredeyse 3/1 ucuzluyor telefonlar. Yeni modeli çıkınca yarı fiyatına iniyor.

Vivo Ve Oppo Şu Kamera Aparatı İle Satışa Sunulduğunu Düşünsene Piyasayı Altüst Eder . :kizginpeepo:

İşte Apple Resmi Olarak Sunulurken Google Gibi Dev Bir Markanın Ürünlerinin Ülkemizde Sunulmaması Çok Saçma Geliyor Bana .

Kullandığımız Çoğu Ürün Madein China Kardeşim O Yüzden Bunun Önüne Geçemezsin .

Ayrı Bir Konu Olarak Kendi Milletine Bir O Kadar Düşman Olan Bir CB Var Kendi Milletini Irkını Düşünmezken Gidip Elin Araplarını Düşünüyorsa Bu Bizim Şuçumuzdur !
Önüne geçilemez demek yanlıştır apple snapdragon çindeki üretiminin yarısını amerikaya çekti bile , bu şu demek istesek yapabiliyoruz , ayrı konu olarak hükümet in yada muhalefet her zaman doğru karar vermez önemli olan halkta bu bilinç in olmasıdır üsteki kuklaların ne dediğinin önemi kalmaz onlar gider başkaları gelir ama halkın sözünü dinleyen yada halkta sözü geçenler durur o makamlarda böylece kurtuluşa atılan ilk adım tamamlanır

Önüne geçilemez demek yanlıştır apple snapdragon çindeki üretiminin yarısını amerikaya çekti bile , bu şu demek istesek yapabiliyoruz , ayrı konu olarak hükümet in yada muhalefet her zaman doğru karar vermez önemli olan halkta bu bilinç in olmasıdır üsteki kuklaların ne dediğinin önemi kalmaz onlar gider başkaları gelir ama halkın sözünü dinleyen yada halkta sözü geçenler durur o makamlarda böylece kurtuluşa atılan ilk adım tamamlanır
Senin Dediğini Şuan Yapabilecek Birinin Olmaması Çok Üzücü Gerçekten .

Bizimkisi Gidip Arap Yalamaya Devam Etsin .

Türkün Türkten Başka Dostu Olmadığı Gibi Türkün Türkten Başka Düşmanıda Olamaz !

Saygıdeğer Loky,

Örnek vereyim hemen, S25 Ultra'yı geçen sene kampanyalar ile 63 64 bine alabilmiş bir kullanıcı ol. Şimdi ilanlara girip baktığında fiyatın 65+ olduğunu görürsün.

Şimdi aynı örneği bizzat yaşadığım üzere Honor'dan veriyorum. Geçen sene 48 bin TL'ye sıfır bir Magic 7 Pro çekmiş olayım. İlanları gezersen 40 bin TL'ye bu ürünün tertemizinin alınabildiğini görürsün.

Bahsettiğim olay başka yani, mesela Magic 6 Pro'nun 35 bine esamesi bile okunmaz ama S24 Ultra modelini hala 48 50 bine satan bir sürü insan görebilirsin.

Anladığını düşünüyorum. Ultra serisi hariç Samsung cihazlar için böyle bir iddiam yoktur.

satılmıyor arkadaşlar. Alacak varsa ve 1 yıl sonra satmayı düşünüyorsa satamaz

vivo x300 var şubat ayında aldım 10 gün kullandım kutusuna geri koydum. Sahibinden de satamıyorum 3 aydır..
45 veriyorlar :D 60a ben almışım. 50e satamıyorum düşünün..
45250'ye hayırlı olsun diyelim mi :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
satılmıyor arkadaşlar. Alacak varsa ve 1 yıl sonra satmayı düşünüyorsa satamaz

vivo x300 var şubat ayında aldım 10 gün kullandım kutusuna geri koydum. Sahibinden de satamıyorum 3 aydır..
45 veriyorlar :D 60a ben almışım. 50e satamıyorum düşünün..
Neden Aldın Neden Satıyorsun :)

Samsung iyidir usta. gider ilk çıktıpından tam fiyattan alırsan elbet zarar edersin o fiyattan alman saçma olur zaten. lansman günü s23 almıştım saatle hediyeyle kurtarmıştı yine. şubat ayında çokda öldürmeyerek ederinde fiyata koydum bir saat sonra geldi aldı adam kapımdan. gittim yd 35k ya s25u aldım. hadi yerlisi olsun 65k . ben gayette memnunum. evet yenilik varmı yok. kaç nesildir aynı kameralar özellikler. ama adamların bir standardı var. tr nin egeası gibi bişey oldu en azından. kamerasını bende genel olarak beğenmiyorum. ama aslında kamera kötü değil. fotoğrafı işleyen yazılım berbat. aynı koşullarda ayarlarda çeksende yapay zekayı kapasanda bir çektiğin bir çektiğini tutmuyor. ben alıştım artık gcam kullanıyroum. sonuçlar bizzat aynasız kamera gibi. ki makinemde var. aldım alalı buna alıştım çok gerek duymuyorum. azıcık yazılımını düzeltseler on numara kamerası var aslında. samsung kullanıyorsanız model farketmeksizin gcam kullanın derim.
he haklı olarak derseniz o kadar para veriyom onlamı uğraşıcam. e buyur apple zaten. android azıcık kurcalamayı seven bazı şeylerden vazgeçemeyen adam telefonudur.
konudaki telefonuda denemeyi çok isterdim ama fiyatları cidden trde almak için absürt. aşşşırı kelepir bulmadıkça almam alırsamda yd.

Abi iphone ve samsung harici bir telefona su parayı verenleri anlamiyorum hani çok spesifik ihtiyacın yoksa bir özelliğine niye alırsınki atsan atılmaz satsan satılmaz
Her hafta aynı olayın yaşanması sonucu sayıları azaldı ama hala 1 2 tane çürük çıkıyor öğrenecekler...

Sıfırı 63 ise niye riske girip senin ilana 56,500 vereyim dostum gider sıfır alırım

Her hafta aynı olayın yaşanması sonucu sayıları azaldı ama hala 1 2 tane çürük çıkıyor öğrenecekler...

Sıfırı 60 ise niye riske girip senin ilana 55 vereyim dostum gider sıfır alırım
Bu Tarz Cihazların Yurtdışı Taliplisi Çok Oluyor O Yüzden Kimse Yurtiçi Modellerine Bakmıyor .

Tamam bende demek istiyorum ki Android telefonun kralı şuan Vivo.
Bir telefondan ne bekler insan?
İyi kamera, iyi işlemci, iyi ekran.
Bunların hepsini karşılıyor.
Samsung hangi konuda iyi söyler misin?
Kamera desen kötü,
İşlemci desen hepsi aynı firmanın amiral gemisi işlemcisini kullanıyor.
Honor ne yapıyor mesela. 10 bin mah telefon yapıyor.
Diyor ki kameram en iyisi değil ama bataryam en iyi benim gidiyor.
Android tarafında bence alinabilecek 2 marka kaldı. Vivo ve honor.
Apple'ı kıyaslamaya dahil etmiyorum çünkü orada insanlar ekosistem alıyor.
Ve devamlı Apple zam yaptığı için telefonu 6 ay sonra bile satsalar kar edebiliyorlar.
Samsung'da daha ilk haftadan fiyat düşüyor.
Kutuyu açtığın an -10k zaten.
Samsung alıyorsan çıkışından en az 6-7 ay sonra almak lazım genelde en dip fiyatları bu dönemlerde görüyorlar.

Kafayı yememiş fiyatlarla telefon almak istiyorum ben devlete 1 telefon daha alabilmek için birbirinizi yiyorsunuz burada
Valla bizim insanımız alışmaya çok meyilli. Önceden bir protesto geleneği vardı, Y kuşağının sessiz sedasız hayatına odaklanması ve yargı düzenlemeleri sonrasında kayboldu.

Vergisiz ülke olmaz, verelim ama biraz insaflı verelim. Şimdi seçime doğru her taraf 0,99 nakit avans, kredi dolar. Herkes istediği şeylere bir nebze olsun ulaşabilir. Bir iki de belli kesimlere imtiyaz sağlanır. Sonra bitmeyen enflasyon, bitmeyen pahalılık, bitmeyen vergi...

Sonu yok maalesef, bir değişim olmadıkça böyle gider gibi geliyor bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,125
Üyeler
197,622
Son üye
Beyazsheytan
Geri