ben dolaptan telefon tamir kiti olarak almıştım 2 paketi tornavida vs 4 pena ya 80 tl vermiştim bakarsan vardır uygunaBir tanıdık laptopunu bana verdi. Biraz ısınıyor termal macunum var ama pena olmadan açamıyorum. Modeli Asus x515e bakım yapıcam ucuz yollu bir şey olursa sevinirim.
ben telefon için almıştım iş görüyorevet o civarda çoğu iş görüyor mu?
nasıl bir tasarımsa içi vakumlanmış resmen çok yapışmış yani elimde kalır muhtemelen öyle biosa gireyim dedim 70 derece sıcaklık acil bakım yapmam lazım bir laptop o şekilde bozuldu maalesef.Hocam sana bi taktik vereyim git tırnak törpüsü al onun arka kısmıda öyle 100 liraya çöz işi belki daha ucuza bulursun
Pena'ya Ne Gerek Var Ellimilen AçarımBir tanıdık laptopunu bana verdi. Biraz ısınıyor termal macunum var ama pena olmadan açamıyorum. Modeli Asus x515e bakım yapıcam ucuz yollu bir şey olursa sevinirim.
el ile açmak imkansız gibi hocamPena'ya Ne Gerek Var Ellimilen Açarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca Pena İçin Telefonculara Gidebilirsin Beleşe Bile Verirler .
Verirler Canım Alt Üstü Plastik Bir Parça Onlarda Çok Oluyor .el ile açmak imkansız gibi hocam
bedava vereceklerini de sanmam günah istesen vermezler ama deneyeceğim çok teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti.