Laptop İçin Pena Önerisi

pwoin.

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
200
Bir tanıdık laptopunu bana verdi. Biraz ısınıyor termal macunum var ama pena olmadan açamıyorum. Modeli Asus x515e bakım yapıcam ucuz yollu bir şey olursa sevinirim.

Bir tanıdık laptopunu bana verdi. Biraz ısınıyor termal macunum var ama pena olmadan açamıyorum. Modeli Asus x515e bakım yapıcam ucuz yollu bir şey olursa sevinirim.
ben dolaptan telefon tamir kiti olarak almıştım 2 paketi tornavida vs 4 pena ya 80 tl vermiştim bakarsan vardır uyguna

Hocam sana bi taktik vereyim git tırnak törpüsü al onun arka kısmıda öyle 100 liraya çöz işi belki daha ucuza bulursun

Hocam sana bi taktik vereyim git tırnak törpüsü al onun arka kısmıda öyle 100 liraya çöz işi belki daha ucuza bulursun
nasıl bir tasarımsa içi vakumlanmış resmen çok yapışmış yani elimde kalır muhtemelen öyle biosa gireyim dedim 70 derece sıcaklık acil bakım yapmam lazım bir laptop o şekilde bozuldu maalesef.

Pena'ya Ne Gerek Var Ellimilen Açarım :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Pena İçin Telefonculara Gidebilirsin Beleşe Bile Verirler .

Pena'ya Ne Gerek Var Ellimilen Açarım :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Pena İçin Telefonculara Gidebilirsin Beleşe Bile Verirler .
el ile açmak imkansız gibi hocam :)
bedava vereceklerini de sanmam günah istesen vermezler ama deneyeceğim çok teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti.

el ile açmak imkansız gibi hocam :)
bedava vereceklerini de sanmam günah istesen vermezler ama deneyeceğim çok teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti.
Verirler Canım Alt Üstü Plastik Bir Parça Onlarda Çok Oluyor .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,646
Üyeler
197,521
Son üye
mercan75
Geri