🔥İndirim MSI Mpg X870e Edge Tı Wıfı 15.999 TL 6-9 Taksit 🔥

2 gün önce monitör de bozuldu Mardin de yaşıyorum da bunun sıcaklıkla alakası yok bana sağlam bir hoca lazım
😮 bu nasil is, hoca okuyup ufler mi acep

Ama sicaklik ve nem elektronik cihazlarin bas dusmani. Sogutalim diye acilan oda klimasi da cihazlari nemlendirip oksit yaratabilir.

😮 bu nasil is, hoca okuyup ufler mi acep

Ama sicaklik ve nem elektronik cihazlarin bas dusmani. Sogutalim diye acilan oda klimasi da cihazlari nemlendirip oksit yaratabilir.
Valla ben de hoca bakıyorum bu aralar başım beladan kurtulmuyor valla geldi mi üst üste geldi resmen her konuda sadece pc olsa keşke

Dostum baslık yanlıs sanırım linkteki MAG sen MPG yazmıssın evirdim çevirdim linkte mpg görmedim

Ürünün adı MSI MPG X870E Edge TI WIFI. Hepsiburada yanlış yazmış adını.
24292.webp
ozaman söyle sorayım 7500f li sistem ile yola çıktım toplamak için.Adam akıllı parçalarda indirim olmuyor olanlarda taksit seçenekleri yok hepsiburada gibi sitelerden 6-9 taksit ile toplayacağım. Cuma indiriminden resimdeki anakartı aldım fakat peşin fiyat 12 bin. Bu linkte paylaştığınız anakartı veya mpg den carbon modelini almayı düşünüyorum. İşlemci olarak indirim durumuna göre R7 veya 9 x3d li bir işlemci alacağım. PSU rm1000x Corsair aldım. Lexar gen 5 2tb M2 ssd aldım nm990 mı o tarz bişeydi. Bana carbon modeli veya bu konunun linkinde ki ürün için yorumunuz ne olur? Öneriniz Msi yada Asus tarafında ATX veya eatx anakart olursa sevinirim

Alıntıyı görüntüleozaman söyle sorayım 7500f li sistem ile yola çıktım toplamak için.Adam akıllı parçalarda indirim olmuyor olanlarda taksit seçenekleri yok hepsiburada gibi sitelerden 6-9 taksit ile toplayacağım. Cuma indiriminden resimdeki anakartı aldım fakat peşin fiyat 12 bin. Bu linkte paylaştığınız anakartı veya mpg den carbon modelini almayı düşünüyorum. İşlemci olarak indirim durumuna göre R7 veya 9 x3d li bir işlemci alacağım. PSU rm1000x Corsair aldım. Lexar gen 5 2tb M2 ssd aldım nm990 mı o tarz bişeydi. Bana carbon modeli veya bu konunun linkinde ki ürün için yorumunuz ne olur? Öneriniz Msi yada Asus tarafında ATX veya eatx anakart olursa sevinirim
Ben bu anakartı tavsiye ederim hocam çok sağlam bir model https://www.hepsiburada.com/asus-tu...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.59.9
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Taksit seçeneğide makul

bu fiyatlarda x870 aorus alın faz yapısı daha makul
Asla tavsiye etmiyorum Gigabyte X870E Aorus Elite ICe var . Bios'ta sorunlar başlı başına en son Bios firmware kullanıyorum Klavye ve mouse desteği aşırı bozuk ve son güncelleme ile 2 karakter üzeri yazamıyorsun mesela 50.000 yazamadım ram ayarları için 50 ve 1 rakam daha koyunca siliyor KEKW 1 yıldır zaten bios ekranı yavaş. Ben güncellemekten bıktım gigabyte bıkmadı çözememekten.

Ama bunda M2 ve ekran kartı tarafında 5.0 desteği yok. Güncel ekran kartı alacağım web sitesi yapıyorum grafik tasarım ile ugrasıyorum. İmkan varsa çift olsun ekran kartı ve ssd yönünde .

Asla tavsiye etmiyorum Gigabyte X870E Aorus Elite ICe var . Bios'ta sorunlar başlı başına en son Bios firmware kullanıyorum Klavye ve mouse desteği aşırı bozuk ve son güncelleme ile 2 karakter üzeri yazamıyorsun mesela 50.000 yazamadım ram ayarları için 50 ve 1 rakam daha koyunca siliyor KEKW 1 yıldır zaten bios ekranı yavaş. Ben güncellemekten bıktım gigabyte bıkmadı çözememekten.
Valla çok üzüldüm o yüzden MSI veya Asus tarafındayım

Ama bunda M2 ve ekran kartı tarafında 5.0 desteği yok. Güncel ekran kartı alacağım web sitesi yapıyorum grafik tasarım ile ugrasıyorum. İmkan varsa çift olsun ekran kartı ve ssd yönünde .

PCIe x16'nın versiyonlarının performansa öyle aman aman etkisi yok 5090 bile anca 3.0'da performans kaybediyor 4.0 da kayıp yok. Onu geçtim o anakartta hem gpu hem m2 için 5.0 var.

Ekran kartı için bi 5.0 bir de 4.0 x16 yuvası var yeterli olur şuan ki kartlar için.

Screenshot_10.webp

Asus Biosta hep iyidir ama fiyatı her zaman tuzludur , üstte arkadaşın attığı aslında güzel 2 tane m2 gen 5 o kadar lazım mı ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,218,957
Üyeler
197,587
Son üye
gamer17
Geri