7800x3d + 9060xt olabilir ram 32 olur mu bilmiyorum, biraz indirimlere bakman lazım gaming gecesi falanBütçem maximum 65K diyebilirim sizce bu bütçede nasil bir sistem aramalıyım ? Rust gibi işlemci ağirlikli oyunlar oynuyorum x3d işlemci lazım.
7800x3d + 9060xt olabilir ram 32 olur mu bilmiyorum, biraz indirimlere bakman lazım gaming gecesi falanBütçem maximum 65K diyebilirim sizce bu bütçede nasil bir sistem aramalıyım ? Rust gibi işlemci ağirlikli oyunlar oynuyorum x3d işlemci lazım.
İndirim olsaydı görürdün reisdaha önce konusunun açıldığını görmedim ama gamer gen trde pazartesileri gamer gecesi indirimleri oluyor saat 22.00 ve 06.00 aralarında
![]()
kasa fanı olarak alınır da radyatör veya hava soğutmaya takmaya gitmez, biraz zayıf fanlarfanlar nasıl
fana ihtiyacım yokta yedekte dursun diye alsam mı diye düşündüm. Kaç pin kaç rpm ki bunlar hiç bir bilgi yok.kasa fanı olarak alınır da radyatör veya hava soğutmaya takmaya gitmez, biraz zayıf fanlar
ARGB 5V3Pfana ihtiyacım yokta yedekte dursun diye alsam mı diye düşündüm. Kaç pin kaç rpm ki bunlar hiç bir bilgi yok.
ventocase.com
Gerçi piyasa fiyatı o kadarmış zaten, kargo falan da alıyorlarsa bir anlamı yok. Teşekkür ederim.