🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

hocam temudan almıştım zamanında gayet memnunum o zamanlar 205g0 bulabilsem onu alcaktım fakat bulamadım maalesef
1781596555410.webp

Bunu kullanıyorum bende. Türkiyede bir tek bunu bulabildim az çok iş yapıyor. Baya benzin gibi kokuyor tek sorunu.

Linkte bitmiş sanırım alanlar oldu. Amazonda var azcık daha uygun fiyata. Farklı modeli de var k10 adında. Acaba ne farkı var.
Bayadır stoktaydı attımda bitmiş şansınıza. K10 da aynısı sadece daha küçük. Zaten o da yeter k50 50 ml binlerce switche yeter yani. 10 ml de baya yeterli.

klavyede rengi beyaz yapınca hafif morumsu lila bir renk oluyor beyaza en yakın renge getirmek için rgb değerlerini ne yapmam lazım
1781620424818.webp

en iyi bu şekilde oldu benim denediğim kadarıyla

Son düzenleme:
Bayadır stoktaydı attımda bitmiş şansınıza. K10 da aynısı sadece daha küçük. Zaten o da yeter k50 50 ml binlerce switche yeter yani. 10 ml de baya yeterli.
Aldım bakalım. Nasıl uygulanıyormuş youtube den bakacağım. Elimde baya switch var artık boş zamanlarda uğraşırım.

denemek için evdeki temu malı dandik red switch taksam bir sıkıntı olur mu klavyede tek tuş değiştiricem

denemek için evdeki temu malı dandik red switch taksam bir sıkıntı olur mu klavyede tek tuş değiştiricem
Switchleri çok zorlamadan hafifçe takıp çıkarırsanız sıkıntı olmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aldım bakalım. Nasıl uygulanıyormuş youtube den bakacağım. Elimde baya switch var artık boş zamanlarda uğraşırım.
Bu keyboil baya yoğun bir yağ. Yay dışındaki kısımlara çok çok az sürmek lazım. Yayların da sadece uçlarına sürseniz yeterli. Azıcık bile fazla sürünce yapış yapış oluyor switchler ama ayarında yapınca güzel oluyor.

space tuşunun sol tarafına hafif dokununca tık tık ediyor bende sizde böyle bir şey oldu mu alalı daha 2 gün oldu 2 gün içinde ürünün performansını kaybetmeye başlaması canımı sıktı

space tuşunun sol tarafına hafif dokununca tık tık ediyor bende sizde böyle bir şey oldu mu alalı daha 2 gün oldu 2 gün içinde ürünün performansını kaybetmeye başlaması canımı sıktı
Bende de aynı şekilde stabler çok iyi değil. Stableri söküp holee mod yapıp biraz daha lubelamayı düşünüyorum ben.

Stablerin çıkacağı yere qc pass etiketi yapıştırmışlar çıkarırsak garantiyi etkiler mi acaba?

Bende de aynı şekilde stabler çok iyi değil. Stableri söküp holee mod yapıp biraz daha lubelamayı düşünüyorum ben.

Stablerin çıkacağı yere qc pass etiketi yapıştırmışlar çıkarırsak garantiyi etkiler mi acaba?
ilk başta yoktu ama bugün bir tık yay sesi gelmeye başladı bir de strawberry mint den sizde de var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,183
Üyeler
197,633
Son üye
ogünatiye
Geri