İyi forumlar, malum şu mediamarkt vantilatör olayını bilenler bilir.
Gelen 750 liralık kuponu kullanacak bir şey bulamıyorum. İhtiyacım olan ürünlerin çoğu farklı satıcıdan.
E malum kendi sattıkları ürünler de zaten neredeyse dışarıdan 2 kat pahalı. (bir laptop çantası 800 lira, trendyoldan bakıyorum 500 lira)
Kuponu kullananlar neler aldı, önerebileceğiniz neler var?
750-1500 arası fiyatlar uygundur. Mümkün mertebe 750 lira altında olanlar daha makul (Çok fazla fark ödeyip bunlara para kazandırmak da istemiyorum.)
burada önerilerim/düşündüklerim vardı bir incele istersen
İyi forumlar, malum şu mediamarkt vantilatör olayını bilenler bilir.
Gelen 750 liralık kuponu kullanacak bir şey bulamıyorum. İhtiyacım olan ürünlerin çoğu farklı satıcıdan.
E malum kendi sattıkları ürünler de zaten neredeyse dışarıdan 2 kat pahalı. (bir laptop çantası 800 lira, trendyoldan bakıyorum 500 lira)
Kuponu kullananlar neler aldı, önerebileceğiniz neler var?
750-1500 arası fiyatlar uygundur. Mümkün mertebe 750 lira altında olanlar daha makul (Çok fazla fark ödeyip bunlara para kazandırmak da istemiyorum.)
burada önerilerim/düşündüklerim vardı bir incele istersen
spam kutusunu da kontrol eder misin, 4 haziranda gelmiş
Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Siyah Gaming (Oyuncu) Mouse (OUTLET ÜRÜN) yorumlarını inceleyin, Pttavm'de güvenli olarak, en iyi fiyatla ve özel indirimli fiyatla güvenle satın alın
Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Siyah Gaming (Oyuncu) Mouse (OUTLET ÜRÜN) yorumlarını inceleyin, Pttavm'de güvenli olarak, en iyi fiyatla ve özel indirimli fiyatla güvenle satın alın
Mediamarkt daha 1 ay olmuyor mayısta 4500 tlden sattı n11de superlight 2'yi bende satın aldım hatta. Önce fiyatı şişirip sonra 3 al 2 öde yapmışlar komedi.