Beyaz Ekran Kartı ve Fiyatları

VSArolann

80+
Reaksiyon skoru
91
bugün 7800x3d işlemcim geldi ve 5070 ile kombinlemeyi düşünüyorum ama sistemi beyaz konfigüre ettiğimden hem fiyatlarla bakışıyorum hemde zamanla yarışıyorum. sizce ne yapabilirim ? eagle karta 41 bin bayılacak bütçem yok aşar beni o yüzden 5070 windforce modelini alıp beyaza boyamayı düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım

bugün 7800x3d işlemcim geldi ve 5070 ile kombinlemeyi düşünüyorum ama sistemi beyaz konfigüre ettiğimden hem fiyatlarla bakışıyorum hemde zamanla yarışıyorum. sizce ne yapabilirim ? eagle karta 41 bin bayılacak bütçem yok aşar beni o yüzden 5070 windforce modelini alıp beyaza boyamayı düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım
Hocam gaming gecesine colorful 5070 igame modeli 35 bandına geliyor bekleyin.

Beyaz sistem toplamadaki en büyük korkum. İndirim harici bir şey almam ve beyazlar sıvı soğutma dahil indirime girmiyorlar ve daha pahalılar. Sadece ekran kartı kaldıysa, geçen gün instagramda görmüştüm, karta özel istediğin desende arka plakaya takabileceğin, beyaz renk shroudlar üretiyorlar 400 500 lira falandı galiba. Değerlendirebilirsin.

Hocam gaming gecesine colorful 5070 igame modeli 35 bandına geliyor bekleyin.
Beyaz sistem toplamadaki en büyük korkum. İndirim harici bir şey almam ve beyazlar sıvı soğutma dahil indirime girmiyorlar ve daha pahalılar. Sadece ekran kartı kaldıysa, geçen gün instagramda görmüştüm, karta özel istediğin desende arka plakaya takabileceğin, beyaz renk shroudlar üretiyorlar 400 500 lira falandı galiba. Değerlendirebilirsin.
arkadaşlar valla marka takıntısı var her şeyi gigabyte topladım uyguna geldi diye bilmiyorum napıcam

Hocam kıyafet değil ki bu, LCW yerine bershka alasınız. Tabii zevk sizin ama çok ciddi farklar yok aralarında.

hocam yeni nesil kart alma niyetim var ne yazık ki

4070ti super taş gibi kart, olmaz dersen marka takıntından vazgeçmen lazım veya 9070xt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,815
Üyeler
198,197
Son üye
bilalinthehouse
Geri