🔥İndirim 5 Raflı Kitaplık 656₺!

Loky

Moderatör
Reaksiyon skoru
19,381
Telegram gruplarında gördüm

Özke Dekor 5 Raflı Metal Kitaplık Ceviz Renk Modern Tasarım 150 cm Yükseklik 50 cm Genişlik

alınır mı? ne diyor bilir kişiler pc yanına hem dekor koymak hemde ıvır zıvır koymak için

Bende 730TL görünüyor.

Aynısından bende var. Raflara bir miktar ciltli kitaplar koymuştum, suntası zamanla esnedi aşağı doğru bombe yaptı. Ayrıca demirlerin köşe kaynak bağlantıları çok zayıf dokundurup çekmişler resmen, ne zaman düşeceğim diye bekliyor. Hafif şeyler, süs eşyası, saksı falan koyacağım derseniz iş görür.

Aynısından bende var. Raflara bir miktar ciltli kitaplar koymuştum, suntası zamanla esnedi aşağı doğru bombe yaptı. Ayrıca demirlerin köşe kaynak bağlantıları çok zayıf dokundurup çekmişler resmen, ne zaman düşeceğim diye bekliyor. Hafif şeyler, süs eşyası, saksı falan koyacağım derseniz iş görür.
LEGO/hot wheels/rc car falan için ideal gibi.

Telegram gruplarında gördüm

Özke Dekor 5 Raflı Metal Kitaplık Ceviz Renk Modern Tasarım 150 cm Yükseklik 50 cm Genişlik
aynısı var bende çok dayanıklı kaliteli diye beklemeyin bacaklar çapraz duruyo tahtaları zamanla bükülüyo vida atıldığı yerden tahtalar kırılıyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,854
Üyeler
197,994
Son üye
Ze0d
Geri