Gta 6 80$ Olacak!

keşke 30fps konsol bebelerine özel çıkmasa da pcmizde 240fps oynasak

Ön sipariş vatana çıktığında 6 7k civarına çıkmıştı fiyatı. 70 Dolar olacağını pek sanmıyorum.
Onların çoğu placeholder, Vatan'dan birisinin inside infosu olması :kekw: . Zaten haftaya sektörü değiştirecek bir karar olacak fiyatı. 80 olursa başka firmalar da saniyesinde günceller fiyatlarını.

Bence 70'de kalacak ama.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
2027 yılının ilk yarısında bekliyorum ben.
ilk yarinin sonu daha mantikli bir tahmin olur bence fragmanda bile en az 1 sene vardi arada ayrica PC tarafi beraberinde bir cok sorunda getiriyor Fivem Sunuculari ,mod destegi olayi (mod yapimcilarinin modlarini satmalari icin pazar kuracakalar) hileciler gibi vs.. malum gta 5 te adam kafana megatron indirebiliyor XD

Bence 2027 Nisan diyecekelr ama sonra mayis ve hazirana erteleyecekler

Oynayamıyacağım + Alacak Param Zaten Yok İşsizim :peeposad::PeepoLeave:

Sen Oynarsın Ancak .
a cartoon frog wearing headphones and holding a controller .

• Hahaha
Reaksiyonlar: Loky
keşke 30fps konsol bebelerine özel çıkmasa da pcmizde 240fps oynasak

Konsolda daha çok para kazanmak varken adamlar niye PC’ye eş zamanlı çıkarsın ?

Oyun piyasasına hakim olmayanlar için anlatayım:

Take-Two bunu GTA 5’te de yaptı, adamların taktiği bu. Şimdi PS5 neslinin sonuna geldik. Oyun çıkacak, herkes ilk önce PS5’te alıp oynayacak. Sonra PS6 çıkıp millet kuyruğa girip konsolu aldıktan sonra Take-Two sahneye çıkacak. "Nvidia ışın izleme (RTX) ekledik, grafikleri uçurduk, PS6’nın gücünü tam kullanacaksınız" diyerek aynı oyunun bir de PS6 versiyonunu satacaklar.

Ondan da 1 sene sonra, PC’ye çok daha iyi ve yüksek FPS’li halini çıkarıp üçüncü kez satacaklar.

Ayrıca PC’de gerçekten Shark Cash alan ya da Shark aboneliği basan kaç kişi gördünüz? Sızan finansal verilere göre adamlar asıl parayı konsol tarafındaki bu üyeliklerden ve cash satışlarından kırıyor. PC tarafında bu harcamalar yok denecek kadar az. Kısacası, adamların oyunu PC'ye erken veya konsolla aynı anda çıkarması için hiçbir ticari sebep yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence rahat 2028'e yakın olur çıkışı. En iyi ihtimalle Temmuz 2027 diyorum.

PS6'nin cikis tarihine bagli ama mayis-haziran daha olasi gozukuyor tas catlasin en gec ekimde cikar oda yaz bittigi herkes tekrar evine dondugu icin ama dedigim gibi mayis ve tammuz arasi daha olasi

PS6'nin cikis tarihine bagli ama mayis-haziran daha olasi gozukuyor tas catlasin en gec ekimde cikar oda yaz bittigi herkes tekrar evine dondugu icin ama dedigim gibi mayis ve tammuz arasi daha olasi
PS6'ya daha var gibi ya. 2028 düşünülüyor konsollar için, o yüzden aradan çıkarmak isterler ve ondan önce çıkmış olur zaten ama yakın olur çıkış tarihlerine çünkü o konsoldaki versiyonunu da yakın tarihte çıkarıp 2 senelik bir marketing döndürürler bence.

Bir süredir GTA 5 gibi olmayacağı söyleniyor. Zaten teknoloji de ilerledi artık o kadar uzun süreceğini hiç sanmıyorum çünkü PC pazarının ekmeğini acayip yiyorlar daha :D

Yani tabi o paralar bizim icin acayip ama adamlar icin PC o kadar da buyuk bir gelir kaynagi degil link biraktim orda bir kac ay once sizan ve %100 dogru oldugu kanitlanmis bagzi veriler var adamalr icin pc pazari aslinda en kotu olan pazar tabi bunun en buyuk sebebi Gta5'te para hilesi dahil hilede sinir olmamasi , zaten bu yuzden Fivem'a satin aldirlar ve mod yapimcialrina falan destek veriyorlar eger hile yi engelelyebilriseler bu sayede shark cash satmaasalarda suncuualar ve modlar vs. sayesinde PC oyuncularinida somurecekler sonuna kadar hatta kim bilir ps gecebilir belki pc bu durumda oyun ici harcama olarak

Bak ya insan bi trailer koyar. zaten bıktırdılar biraz daha gösterseydiler oyunu.

PS6'ya daha var gibi ya. 2028 düşünülüyor konsollar için, o yüzden aradan çıkarmak isterler ve ondan önce çıkmış olur zaten ama yakın olur çıkış tarihlerine çünkü o konsoldaki versiyonunu da yakın tarihte çıkarıp 2 senelik bir marketing döndürürler bence.

2028'de çıksa bile bu kasım ya da aralık ayından önce olmayacağı için nereden baksan en az 2.5 senesi var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,484
Üyeler
198,141
Son üye
newyearman
Geri