Düşük Bütçeli Mouse ve Kulaklık Önerisi

Reaksiyon skoru
53
Herkese iyi geceler dostlar. Bütçem biraz kısıtlı. 2.000-2.500 TL arasında mouse ve kulaklık arıyorum. İkisi toplam bu fiyat bandında olmalı, daha geçmemeli benim için.

Genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum, eşim CS2 atıyor ara sıra. Daha da bilmeniz gereken bir şey var mı bilmiyorum. Teşekkürler şimdiden.

Kulaklık iem tavsiye ederim mikrofon şart değilse
mouse glorious
Mikrofon şart hocam ya. IEM kulaklıklarda mikrofon özelliği olmuyor mu? Mouse'u da araştırdım da bende o balon fobisi gibi olan şeyden var sanırım tam bilmiyorum ben de. Ona bakarken, dokunurken sıkıntı yaşayabilirim :D

Mikrofon şart hocam ya. IEM kulaklıklarda mikrofon özelliği olmuyor mu? Mouse'u da araştırdım da bende o balon fobisi gibi olan şeyden var sanırım tam bilmiyorum ben de. Ona bakarken, dokunurken sıkıntı yaşayabilirim :D
Delik fobisi diyorsan o bendede var merak etme rahatça kullanırsın simetrik olduğu için öyle hissetmiyorsun mikrofon var ama bazıları için dönüştürücü alman lazımmış

Delik fobisi diyorsan o bendede var merak etme rahatça kullanırsın simetrik olduğu için öyle hissetmiyorsun mikrofon var ama bazıları için dönüştürücü alman lazımmış
Eyvallah hocam sağolun. Var mı önerebileceğiniz mikrofonlu IEM kulaklık?

Geri