Iem Kulaklık Önerir Misiniz?

Eğer bütçe varsa şu da alınabilir. Ses şiddetini bir nebze iyileştirecektir ve içinde dönüştürücü geliyor.
bu da dip ses yapıyor haberiniz olsun onun yerine klasse alc5686 alın.

bu da dip ses yapıyor haberiniz olsun onun yerine klasse alc5686 alın.
Denemedim o yüzden bir şey diyemem. Ama CX31993 çok övüyorlardı, çift çip de genelde daha iyi oluyor. Ama sizin dediğinizin de bağlantısını atayım.

KlasseGear'a yazdım normalde, bu tarz bazı ürünleri yollarsanız deneyip, forumda görüşlerimi paylaşırım diye. Hatta ürün isteklerinizi yazın dediler, ama geri dönüş olmadı. Bu iki ürünü de denemek istiyorum, bir ara bütçe çıkarsam bakarım. Keza Wraith'de stoğu çok yenilenmeyen ama ₺600-800 satılanları da merak ediyorum. Aralarından iyisini bulursam genel kullanıcıya da önereceğim.

Bu arada ben KlasseGear'ın IEM'ini alınca doğal olarak parazit yaşandı, Apple DAC denemek adına aldım onda parazit gitti. Ama benim aldığım kulaklıkta sağda dip ses veya beyaz gürültü vardı. Biraz vakit geçince 3-4 gün gibi o ses de gitti. Ya ben sese alıştım ya da kulaklığın kablosunda bir oynama falan oldu ve düzeldi bilemiyorum. Yani zamanla bu gürültünün düzelmesi gibi bir olay var mı? Bu ara yeni ses kartına da onu takıp denedim, yine bir dip ses sorunu gelmedi. Ama belirteyim ben %30-50 civarında kullanıyorum. Daha üstünde sesler şiddetli geliyor.

Denemedim o yüzden bir şey diyemem. Ama CX31993 çok övüyorlardı, çift çip de genelde daha iyi oluyor. Ama sizin dediğinizin de bağlantısını atayım
şöyle dac çipi gayet yeterli bu bütçedeki ıem'ler için ama içindeki MAX97220 amfi enerji yönetimi kötü, ıem'ler çok kolay sürüldükleri için minik akışlarda bile hemen dip ses yapıyorlar. O yüzden harici amfisiz modeller( mesele klasse alc5686 da sadece dac var ekstra amfi yok) veya belli bir bütçenin üstündeki dawn pro tarzı daclar almak gerek ıem kulaklıklar için. Mesela apple dac'da harici amfi yok ondan dip sesi de yok gerçi malzeme kalitesi çok kötü eğer telefonda falan kullanacaksan elinde kalır. Harici amfin varsa daha yüksek ses alırsın orası ayrı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani zamanla bu gürültünün düzelmesi gibi bir olay var mı? Bu ara yeni ses kartına da onu takıp denedim, yine bir dip ses sorunu gelmedi. Ama belirteyim ben %30-50 civarında kullanıyorum. Daha üstünde sesler şiddetli geliyor.
varsa vardır yoksa yoktur hocam dip ses azalma olmaz amfi bozulmadığı sürece :D ses seviyesiyle de alakası yok zaten dip sesin gelme sebebi amfinin kulaklık çalışmyıorken bile güç vermesi. Klassegeerin ıem'de paraziti nereye taktığına bağlı yaşarsın, her ıem aynı değil kimi çok kolay sürülüyor en küçük dip sese müsait oluyor kimi de zor sürülüyor dip ses az hissediliyor. Mesela bende vsa max var titanyum tesla dinamik sürücülü üflesen dip ses yapar, aful performer kulaklığımda böyle bir sorun yok .

Son düzenleme:
3000 bütçede stoklara girince Kefine Klean + Apple Type-C DAC al geç üzmez seni.

Geri