🔥İndirim Vodafone Faturalılara Özel 500tl Starbucks Bakiyesi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Eyvallah hocam gelmiş. Artık Faturaya Yansıt özelliğini kapatsak olur herhalde zaten bir aylık o 30TL'sini aldı.
Konuda bahsetmistim ondan zaten, harcama yaparsaniz cekiyor kapatmaya ugrasmaniza gerek yok uyelik gibi degil yani

Simdi bir hesaba daha yaptim geliyor anında para ve bakiye güncel++

Teşekkür ederim yaptım indirim tutarı yansıtılacağını söyledi ilerleyen saatlerde yine kontrol ederim.

Ekler

• 1000101563.webp
    1000101563.webp
    22.1 KB · Hit: 79
Vodafone faturalıysanız eğer starbucks uygulamasında "vodafone pay ile faturana yansıt" seçeneğiyle 500tl yüklerseniz 500tlyi iade ediyor size vodafone
15tl işlem ücreti ve 32tl faturana yansıt ücreti çıkıyor bunlar cebinizden çıkar sadece faturasızlar yapamaz

Kaydolurken davet kodu kullanırsanız 1 kahve daha hediye ediyor W2SZS7HB

Alıntıyı görüntüle
Şimdi Yaptım 500tl bakiye geldi davet kodunu da girdim 1 kahve de hediye etti tesekkur ederim

Yararlandık.Kahveyi bu hafta mı içmemiz lazım peki
davet koduyla kaydolduysanız ondan gelen kahvenin 6 ay süresi var, hesaba yüklenen paranın bir süresi yok benim 23tl bakiyem 4 yıldır duruyor mesela

Gelmez diyenler vardı 10tl yükleyenlere 500tl yansımış söylendiği gibi

Ekler

• 1000203364.webp
    1000203364.webp
    28.2 KB · Hit: 58
Davet kodu 1 ay geçerli.
davet kodu gönderen için 1 ay , davet kodunu giren için 6 ay süresi var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gelmez diyenler vardı 10tl yükleyenlere 500tl yansımış söylendiği gibi
Bazen bug oluyor bana da yüzde 10 fatura indiriminden arada en yüksek tutar yatıyor bu hep olacak diye bir şey yok kişiden kişiye de değişebilir

davet kodu gönderen için 1 ay , davet kodunu giren için 6 ay süresi var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bazen bug oluyor bana da yüzde 10 fatura indiriminden arada en yüksek tutar yatıyor bu hep olacak diye bir şey yok kişiden kişiye de değişebilir
Öyle ama 4 5 deneyen gördüm oldu onlarda yani

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,984
Üyeler
198,022
Son üye
Talhaglpk