Uygun 4K alınır.Merhaba arkaslar sistemde 9800x3d ,rtx5080 ikilisi mevcut. 4 k icin uygun mu yoksa 2k monitor mu teecih etmeliyim?
bütçeniz varsa kartın tam verimini almak için 4k tercih edebilirsinizMerhaba arkaslar sistemde 9800x3d ,rtx5080 ikilisi mevcut. 4 k icin uygun mu yoksa 2k monitor mu teecih etmeliyim?
Aynı ikili bende var kafana hiçbirşey takma tak monitöre ekran kartını bak keyfine 4K tadından yenmez hadi iyi oyunlarMerhaba arkaslar sistemde 9800x3d ,rtx5080 ikilisi mevcut. 4 k icin uygun mu yoksa 2k monitor mu teecih etmeliyim?
FPS oyuncusu değilsen 4K alabilirsin tabi ki. 4X MFG ile güzel Fps veriyor gördüğümMerhaba arkaslar sistemde 9800x3d ,rtx5080 ikilisi mevcut. 4 k icin uygun mu yoksa 2k monitor mu teecih etmeliyim?
Bu ekran kartının yeni nesilde daha üstü sadece 1 model var zaten hocam 4k elbette uygunMerhaba arkaslar sistemde 9800x3d ,rtx5080 ikilisi mevcut. 4 k icin uygun mu yoksa 2k monitor mu teecih etmeliyim?
Hocam mini-led panel almışsınız tabii ki doğru karar. Oled farklı bir deneyim elbette ama mini-led de bence çok iyi bir teknoloji. Güle güle kullanın.Tesekkurler arkadaslar. Aslinda oled bakiyordum . Ekran yanigi belki islwtim sistemindeki algoritmayka biraz onlanebikir lakin fiziksel temizliginin zorlugu beni soguttu. Ozel karisimlar ,iksirler falan hazirlanmasi gerekiyormuscizilmesi veya leke kalmasi icten bile degil. Cocuklar yapsa temizligini 1 haftada anasini aglatirlar ee ben de 50 den sonra hic mmonitor nazlayamam. Ips monitorlere yoneldim. Ileride bakariz. Sinerji bilgisayar'dan aoc u27g4xm siparisi verdim. Evet 25k pahali ama pek altarnafi.i yok. Asus rox strix 27ucs de baktim ama 6k fark ile aoc tercih ettim. Aslinda hala kararsiz ve huzursuzum. Fakat 15-20 gundur monitor arayisindayim. Umarim dogru bir karardir.
Tedekkurler ustad . Inanin rahatlattiniz. Ömrumuz yeterse önumuzdeki yillarda daha iyi hale gelir oled ler o zaman bakariz.Hocam mini-led panel almışsınız tabii ki doğru karar. Oled farklı bir deneyim elbette ama mini-led de bence çok iyi bir teknoloji. Güle güle kullanın.
Bu 1 2 sene içinde olmasada bence önümüzdeki seneler çıkacak oyunlarda 4K ultra ayarlarda vram yetersizliği yaşayacak. Şu kartı en azından 24 GB falan çıkarsalardı tadından yenmezdi. Ben 2K 27 inç kaliteli bir OLED tercih ederdim. Bu arada miniLED almışsınız o da çok iyi bir tercih hayırlı olsun. En azından yanar diye kafanız ağrımaz.Merhaba arkaslar sistemde 9800x3d ,rtx5080 ikilisi mevcut. 4 k icin uygun mu yoksa 2k monitor mu teecih etmeliyim?