Benimsi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 368
thh seni haklı bulursa firmada itiraz ederse mahkemeye gidiyorİş uzarsa mahkemelik olmuyosa veririm bende
thh seni haklı bulursa firmada itiraz ederse mahkemeye gidiyorİş uzarsa mahkemelik olmuyosa veririm bende
Eyer gelirse ikisine 5500 e talibimBenim böyle şu an hepsi aynı satıcı. Muhtemelen iptal yer ama bakalım. Satayı da paylaşacaktım ama aldıktan sonra bitti. 2TB olanı kullanırım, diğer kalan iki tanesini satarım herhalde, durduk yere kızmayın bana bu aradaaçgözlü değilim 1er tane aldım. 10 tane alan gördüm.
Alıntıyı görüntüle
Kimse anlamadı ki onuRami alabilen var mı bizim forumda?
Çok az stok varmış. 10-15 gibi bir sayıdan bahsetti.Kimse anlamadı ki onu![]()
Ama alan 1 kişi dahi yok forumdaÇok az stok varmış. 10-15 gibi bir rakam
çök Esma çök çök çökAlıp konusunu açtım.
10-15 rakam mıÇok az stok varmış. 10-15 gibi bir rakam
iptal muhtemelen satıcıya ulaşılmıyor amazon destekten kayıt açtırdım ürünün akıbeti içinkargoda bi gelişmesi olan varmı
Kolpadır belkiBirisine 2tb teslim edilmiş. Resim paylaşmış telegramda. Hatta 2 kişiye ulaşmış. Bir üst versiyonlarını göndermişler G4 ne oluyorsa artık ben anlamam çok![]()
Bilemem ama sayfada herkese hediye dağıtan bir eleman var o paylaşmış.Kolpadır belki
Normalde thh gitmem bu tarz şeyler için ama bazılarına gonderip bize iptal çakarsa uğraşırımBilemem ama sayfada herkese hediye dağıtan bir eleman var o paylaşmış.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle