Turknet'in Yeni Zamlı Fiyatları Açıklandı

VDSL 100mps kullanıyorum çok pahalı oldu artık. Daha uygun taşıyabileceğim hangi ıss var Millenicom iyi midir

28 dolara 1000mbit internet çok da pahalı değil. Dünya geneline bakıldığında yakın fiyatlara satılıyor hatta ucuz bile denilebilir. Paramızın çok değer kaybettiğini unutmamak lazım yorum yaparken. Asgari zammından bu yana para eridi yine...
Kanka sizin gibiler harbi o kadar israf o kadar akıl yoksunu insanlarsınız ki. Hala dolara çevirip hesap yapıyorlar avrupada 40 dolarsa paket adam 2000-2500 dolar maaş alıyor yani yaklaşık 100k burda adam 28k maaş alıyor yani 600 küsür dolar anlıyormusun.

Türknet'ten başka iss'ye geçen var mı?
Vdsl altyapıdayım başka iss bulursanız uyguna söyler misiniz

Peşin ödeme kampanyası sayesinde eylüle kadar devamke 600 yada 700 TL den Eylül'de bir daha basarım aynı fiyattan devam

Bence hala en iyi Turknet ben superonline da kullandım , türk telekomda kullandım en iyi hizmeti turknet tarafından aldım o yüzden bu fiyata en ideali yine turknet şimdi 12 ay peşin ödeme kampanyası yaptım daha işime geldi.

Upload o kadar maliyet katmıyor 2 3 taş çatlasın 5 dolar fark yaratır.
Altyapı seninse hiçbir hızı vermenin ek maliyeti yok gibi bir şey zaten. Sadece yüksek hızı verdiğin kişi daha çok kullanırsa o zaman maliyeti oluyor ama çoğu kişi daha yüksek hız verince daha fazla GB kullanmıyor.

1781862962258.webp

🤭

Tt 1000 için ek hizmet 200 den 350 ye çıkmış.

Çayma bedeli onlardan 5000 TL ye kadara çıkmış.

Modem ont iade edilmezsede 4000 er 4000 er ( 4000 Ont mi olur? )

SmartyFi Modem (Airties) ₺4.000

SmartyFi Mesh (Airties) ₺4.000

Gigafiber Modem (ZTE, Zyxel) ₺4.000

ONT cihazı (ZTE, Zyxel) ₺4.000

Fiber Modem (Tilgin, TPLink, Zyxel VMG8324-B10A, ZTE ZXHN 298A) ₺4.000

Fiber ONT Cihazı₺ 4.000

Vantiva Modem ₺4.000

İyi yönü kodumuzun değeride arttı. Ay bu çok hoşuma gitti.

Daha fazla kod vermek için azimle çalışmalıyız, kodumuza kuvvet misali.

🤭

Merhaba, X numaralı internet hizmetinin ücreti 1 Temmuz 2026 itibarıyla 949,90 TL/ay olarak güncellenecek. Bu fiyat, belirtilen tarihten sonraki ilk faturana yansıyacak. 30 Haziran 2026'ya kadar internet hizmetine ilişkin fatura tutarını aylık 699,90 TL üzerinden 12 aylık peşin ödeme yaparak bir yıl boyunca sabitleyebilirsin. Tek çekim veya anlaşmalı bankaların sunduğu 3 aya varan taksit imkanı ile.

merhabalar, 100 mb için fazla fiyat, iptal etmeyi düşünüyorum. önerebileceğiniz farklı sağlayıcılar var mı acaba? millenicom için ne düşünüyorsunuz

Üç yıldır aynı muhabbet insanlarda. Biri yaparsa bilinki hepsi yapıcak ha bi hafta sona ha iki ay sonra. Yıllık ödüyorum şahsen rahatım en son 600 mü ne verdim. Ekime kadar devam. Şimfi yapıcak olsak bi 800 der herhalde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

700 müş daha da iyi

Sizce gecilir mi eski internet saglayicim isi birakinca otomatik baska yerel firmaya gecmisim. Suan ki internet saglayicim surekli kopuyor ve berbat yavas ise yaramaz. Türknete geceyim diyorum. Deger mi sizce

ben turksat 100mbit'e 560 lira veriyorum yeni yeniledim sözleşmeyi turknet çok fahiş fiyat sallamış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,846
Üyeler
197,994
Son üye
Ze0d
Geri