RTX 5060'lı Laptoplar 4 Sene Götürür Mü?

hem ekran hemde taşınabilirlik olarak çok iyi cihaz ama fiyatları biraz pahalı geldi rtx5060 ve r7 260 lı lenovo aldım tabii biraz ağır ve kalın ama aynı süreleri alabiliyorum hemen hemen tabii ki tercih meselesi güle güle kullanın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alıntılamayı unutmuşum+
teşekkürler. eh sizin bilgisayarın özelliklerini bilmeden burdan konuşmakta olmaz şimdi yoksa yorum yapardım.

zephyrusta daha az ram veya daha az ekran hz i olabilir fakat parça kalitesi yönünden düşünürsek 16gb 7500mhz ram ile 24gb 5400mhz ramin farkı tartışılır yada 3k oledden 120hz mi almak ıpsten 165hz mi tartışılır. fakat ekran kartı fark yaratır mı aynı ram ile çalıştığında oda tartışılır. bu tür şeylerin dışında çok araştırıp yaşam tarzıma uyacak bi cihaz almak istemiştim ve öylede yaptım müzik dinlemeyi severim mesela ve bilgisayarım bu konuda beni muazzam doyuruyor veya görsel zevke önem veririm diyelim bu konudada memnun kalmamı sağlıyor. öznel zevklerin için performanstan ödün vermek yada o fiyat farkını ödemek bence değer şu an almak istediğim bi model varsa oda 2026 modelidir bu cihazın

Geri