Ustam 4 sene çok rahat goturur gta 6 da oynarsin. Emin ol. Sana bu tavsiyeyi veriyorum onumuzdeki ay basi bende 5060 laptop alicam ondan. Kuru safsata degilHocamlar laptop alıcam ve 5060lı ryzen 7 ai lı bi sistem almayı planlıyorum bu sistem sizde 4 sene hem üni hem oyun için götürür mü? yoksa 5070li laptoplara mı bakmam lazım
Cihazda ne yapıp hangi oyunları oynamayı planlıyorsunuz?Hocamlar laptop alıcam ve 5060lı ryzen 7 ai lı bi sistem almayı planlıyorum bu sistem sizde 4 sene hem üni hem oyun için götürür mü? yoksa 5070li laptoplara mı bakmam lazım
hocam 3060 çıkalı 5 sene oldu ona bile baktığında hala yeterli bir ekran kartı çok rahat götürür sıkıntı yaşamazsınHocamlar laptop alıcam ve 5060lı ryzen 7 ai lı bi sistem almayı planlıyorum bu sistem sizde 4 sene hem üni hem oyun için götürür mü? yoksa 5070li laptoplara mı bakmam lazım
5050 ye neden bu kadar para verdin merak ettim asus zephyruslar gereksiz pahalı5050 kullanıyorum umarım götürür benimkide ;( sabah akşam oyun oynuyorum birde
hafif ve taşınabilir olsun diye bu modeli aldım hem ünide kullanıyorum yada dışarda kafede çalışıyorum hemde evde oturup ekiple oyun sabahlıyorum bence iki performansıda verebilmesi büyük başarı ben memnunum şahsenhocam 3060 çıkalı 5 sene oldu ona bile baktığında hala yeterli bir ekran kartı çok rahat götürür sıkıntı yaşamazsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5050 ye neden bu kadar para verdin merak ettim asus zephyruslar gereksiz pahalı
ne kadar batarya süresi alıyorsunhafif ve taşınabilir olsun diye bu modeli aldım hem ünide kullanıyorum yada dışarda kafede çalışıyorum hemde evde oturup ekiple oyun sabahlıyorum bence iki performansıda verebilmesi büyük başarı ben memnunum şahsen
Götürür de düşük ayarlar fln, 5070 alsanda bir şey farketmez bir 5070 ti fark eder.Hocamlar laptop alıcam ve 5060lı ryzen 7 ai lı bi sistem almayı planlıyorum bu sistem sizde 4 sene hem üni hem oyun için götürür mü? yoksa 5070li laptoplara mı bakmam lazım
8+ alabiliyorum çok zorlamazsamne kadar batarya süresi alıyorsun
10 gün içerisinde bende alacağım neden götürmesin ki 1080P de her oyunu acarsin. Gerektiginde ram takviyesi de yapmayi planliyorum ben 16+16= 32 gb şeklinde. Depolama da 1 TB modeli tercih edeceğim ki gerek kalmasın harici hdd ssd.ye.Hocamlar laptop alıcam ve 5060lı ryzen 7 ai lı bi sistem almayı planlıyorum bu sistem sizde 4 sene hem üni hem oyun için götürür mü? yoksa 5070li laptoplara mı bakmam lazım
alıntılamayı unutmuşum+8+ alabiliyorum çok zorlamazsam