taksit hocam taksit olay o ya.Faizsizse neden peşin alalım hocamEnflasyondan etkilenmiyorsun ve ürünü tek kalemde ödemiyorsun. Daha iyisi var mı? Senin dediğin indirim bağımlılığı. İndirim görünce adam ihtiyacı olmasa da alıyor kıtlık psikolojisinde gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cloud 3 S zaten habire 5K'dan satılıyor daha ne kadar indirime girsin hoca dün de Vatan HB'de 5000'e satıyordu.
Bekle reis 2-3 günden pişman olmazsın ama beklemezsen ve indirim gelirse pişman olabilirisin bende bekliyorum meselababama telefon alıcam da beklemeli miyim ? prime day de daha uyguna bulur muyum
8499 dan 6 taksit ile aldım. ben alırken 1 stok vardi stok bitince fiyatini biraz yükselttiler. Valla çokta fazla beklemedim sistemi kurduk şu saatten sonra ekran kartı ve monitor hariç alacak bişey kalmadıM2 ssd indirim gelir mi corsair mp600 pro almak üzereydim
Benim de kasa için son parça ssd kartların anasını ağlattım. Daha beklemek istemiyorum her gün indirim bakmaktan sıkıldım alacam gibi8499 dan 6 taksit ile aldım. ben alırken 1 stok vardi stok bitince fiyatini biraz yükselttiler. Valla çokta fazla beklemedim sistemi kurduk şu saatten sonra ekran kartı ve monitor hariç alacak bişey kalmadı![]()