🔥İndirim Amazon Prime Day 2026 22 Haziran'da Başlıyor!

Tam bişiler alıcaktım şimdi 3 gün ekleyeceğim

Faizsizse neden peşin alalım hocam :D Enflasyondan etkilenmiyorsun ve ürünü tek kalemde ödemiyorsun. Daha iyisi var mı? Senin dediğin indirim bağımlılığı. İndirim görünce adam ihtiyacı olmasa da alıyor kıtlık psikolojisinde gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cloud 3 S zaten habire 5K'dan satılıyor daha ne kadar indirime girsin hoca dün de Vatan HB'de 5000'e satıyordu.
taksit hocam taksit olay o ya.

babama telefon alıcam da beklemeli miyim ? prime day de daha uyguna bulur muyum

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Düzgün bir indirim yakalarsam klavye-mouse-kulaklık yenilemek istiyorum. Aynı markadan 3lü almak istiyorum ama birinde indirim olup birinde olmuyor. Artık 3 farklı noname yok ajazz yok akko yok aula kullanmaktan yıldım 😅

M2 ssd indirim gelir mi corsair mp600 pro almak üzereydim
8499 dan 6 taksit ile aldım. ben alırken 1 stok vardi stok bitince fiyatini biraz yükselttiler. Valla çokta fazla beklemedim sistemi kurduk şu saatten sonra ekran kartı ve monitor hariç alacak bişey kalmadı 😂

8499 dan 6 taksit ile aldım. ben alırken 1 stok vardi stok bitince fiyatini biraz yükselttiler. Valla çokta fazla beklemedim sistemi kurduk şu saatten sonra ekran kartı ve monitor hariç alacak bişey kalmadı 😂
Benim de kasa için son parça ssd kartların anasını ağlattım. Daha beklemek istemiyorum her gün indirim bakmaktan sıkıldım alacam gibi

Geri