🔥İndirim Amazon Prime Day 2026 22 Haziran'da Başlıyor!

Tam bişiler alıcaktım şimdi 3 gün ekleyeceğim

Faizsizse neden peşin alalım hocam :D Enflasyondan etkilenmiyorsun ve ürünü tek kalemde ödemiyorsun. Daha iyisi var mı? Senin dediğin indirim bağımlılığı. İndirim görünce adam ihtiyacı olmasa da alıyor kıtlık psikolojisinde gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cloud 3 S zaten habire 5K'dan satılıyor daha ne kadar indirime girsin hoca dün de Vatan HB'de 5000'e satıyordu.
taksit hocam taksit olay o ya.

babama telefon alıcam da beklemeli miyim ? prime day de daha uyguna bulur muyum

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Düzgün bir indirim yakalarsam klavye-mouse-kulaklık yenilemek istiyorum. Aynı markadan 3lü almak istiyorum ama birinde indirim olup birinde olmuyor. Artık 3 farklı noname yok ajazz yok akko yok aula kullanmaktan yıldım 😅

M2 ssd indirim gelir mi corsair mp600 pro almak üzereydim
8499 dan 6 taksit ile aldım. ben alırken 1 stok vardi stok bitince fiyatini biraz yükselttiler. Valla çokta fazla beklemedim sistemi kurduk şu saatten sonra ekran kartı ve monitor hariç alacak bişey kalmadı 😂

benim aklım 24 tl ye 24x coco star aldığımız günde kaldı

8499 dan 6 taksit ile aldım. ben alırken 1 stok vardi stok bitince fiyatini biraz yükselttiler. Valla çokta fazla beklemedim sistemi kurduk şu saatten sonra ekran kartı ve monitor hariç alacak bişey kalmadı 😂
Benim de kasa için son parça ssd kartların anasını ağlattım. Daha beklemek istemiyorum her gün indirim bakmaktan sıkıldım alacam gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,914
Üyeler
198,217
Son üye
Guemm
Geri