🔥İndirim MSI Mag B850m Mortar Wıfı 9.499 TL

kyemre058

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,569
Faz: 2x6+2+1 60a SPS
Ses Kodeği: ALC4080
USB Girişleri: 7 Type A - 2 Type C
SSD Yuvaları: 2 Gen 5 - 1Gen 4 (x2 hızında)

Asus tarafında denk kartı TUF B850M PLUS WIFI modelidir. İkiside sağlamdır.

Keşke karşıma çıkmasaydı. Çok güzel bir ana kart, kararsız kaldım. 🤔

Bu paralar verilecekse msi için indirimde carbon wifi koşturulması lazım

Bu anakart matx, sizin söylediğiniz atx. Özellikle kompakt matx sistem toplayacaklara bu anakart için 9500TL gayet iyi.
Hocam mevzu atx matx de değil. Arkadaşın söylediği anakart şuan en ucuz 27k konudaki kart 9500 lira. Hangi evrende kıyaslıyo anlayamadım. Fiat egea ile ferrari kıyaslıyor adam. Egea alacak adama Ferrari için indirim bekleyin demek gibi bişey bu baya saçma yani :)

Hocam mevzu atx matx de değil. Arkadaşın söylediği anakart şuan en ucuz 27k konudaki kart 9500 lira. Hangi evrende kıyaslıyo anlayamadım. Fiat egea ile ferrari kıyaslıyor adam. Egea alacak adama Ferrari için indirim bekleyin demek gibi bişey bu baya saçma yani :)
13 liraya beyaz rog düşmüş kacırılmaz bence

Mortar acayip bir setidir. B450m olanını beş sene kullandım, birinci nesilden beşinci nesile kadar 7 işlemci değiştirdim en sonunda da değerinde satmıştım 😂

Mortar acayip bir setidir. B450m olanını beş sene kullandım, birinci nesilden beşinci nesile kadar 7 işlemci değiştirdim en sonunda da değerinde satmıştım 😂
güzel anakart hakkaten. Bu fiyata kesinlikle alınır ama indirimsiz hali 13k falan o fiyata da kesinlikle alınmaz.

güzel anakart hakkaten. Bu fiyata kesinlikle alınır ama indirimsiz hali 13k falan o fiyata da kesinlikle alınmaz.
13K'ya değmez, X870 alanına girilmiş oluyor.

Tam boy ATX alternatif olarak B650-A Pro modelini önerebilirim. Bol ve hızlı usb seçenekleri, üç tane gen 4 m2, 17 fazlık güç tasarımı, ALC4080 kodek, tüm m2 slotları için soğutucu, wifi falan her şeyi olan bir anakart. Zaman zaman 6,5k 7k seviyelerine düşüyor.

Onu anladım hocam. Çok açık zaten fiyat farkı. Ben boyut olarak da yanlış karşılaştırma olduğunu belirtmek istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,602
Üyeler
198,155
Son üye
Zeina
Geri